reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
to akurat byl cennik z invicty
z invimedu jeszcze nie odpidsali
Aha.... to zaraz kuknę na cennik,ale podejrzewam, że u nich podobnie się płaci. Gotadora nie jest w invikcie?

Ps. Już sprawdziłam. U nich koszty wizyty i koszty zleconych badań tylko musisz ominąć, bo są wliczone w cenę już. A reszta jak w Invimedzie.

Ostatnia edycja:
martaczi bardzo mi przykro ale może rzeczywiście jest jeszcze za wcześnie i powinnaś wykonac drugie badanie za kilka dni? przytulam cie mocno!

Kinga ja jestem w Invikcie, ale ja inaczej miałam płacone, za program 17500, plus badania grubo ponad dwa... a jak się czuje? jak po relanium, a go dziś nie brałam, dopiero się obudziłam, nie licząc wcześniejszego spaceru z psem, a pozatym chyba ok, w brzuszki coś czasem delikatnie poczuje

Ostatnia edycja:
moge komus przeslac ten cennik na mail byscie mi powiedzialy co musze liczyc bo nie moge go tu wkleic
wkleilam na naszej grupie fb
z ciekwosci napisalam do nich zeby porownac
ale bardziej interesuje mnie invimed i czekam na mail

Ostatnia edycja:
Kwiatuszek - z tego co czytałam na stronie Invimedu to 50 % obejmuje też leki, procedurę całą i wizyty. Więc w tym sensie mają chyba lepszą opcję. Więc np. gdybyś wzięła pakiet stymulacyjny - zapłaciłabyś 2250 zł ( w tym leki i wizyty) plus do tego procedura icisi- zamiast 7 tys. około to 3,5 tys. + badania zlecone ( też połowa ceny) + mrożenie 380 zł normalnie za 1 rok czyli chyba 190 zł. I to byłoby na tyle. Tylko nie wiem czy to nie dotyczy tylko kliniki w Warszawie.

Kinga ja jestem w Invikcie, ale ja inaczej miałam płacone, za program 17500, plus badania grubo ponad dwa... a jak się czuje? jak po relanium, a go dziś nie brałam, dopiero się obudziłam, nie licząc wcześniejszego spaceru z psem, a pozatym chyba ok, w brzuszki coś czasem delikatnie poczuje

No to chyba nie jest źle skoro delikatnie czujesz :)... Mnie coś mdli, ale to niestety raczej ze stresu lub może przed @ ? Oby

reklama
Do góry