Ja nie nawidze, a moj to lubi pod każdą postacią i w każdym kolorzeTaaaa w bikini Czy wasi tez lubie jak piersi sa takie do polowy opalone ?
reklama
Netiaskitchen
Fanka BB :)
A propos gaci... Właśnie zaszalałam i kupiłam gacie od mamyginekologod razu dla mnie, dla mamy i babciNa prezenty (niezłe prezenty, co? ).
Zobaczymy czy to rzeczywiście taka dobra jakość. Któraś z Was testowała?
bazylia128
no uplakalam sie. Już widzę to dziecko jak dwie sieroty się za to zabiorą
Mój pojechał na piwo do kolegi a niby wypił już 4. A musi mnie jeszcze koniecznie bzyknac bo mam owulkę, no zaj.ebię go
jak to sie stalo ze okresujemi o owulujemy w tym samym czasie Moj to sie tylko zawsze dopytuje kiedy ta ONIULACJA bedzie Ty wiesz ze kiedys weszlam do jego gabinetu a tam na stronie owulacja !!! Az dziwne ze twoj nie siedzi w garniaku wyczesany i nie czeka Jak to Łukaszowi opoiwedzialam - i ze jeszcze sama z siebie sie smialas - to udawal ze sie nie smieje a tylko nos mu chodzil i jablko Łukasza
bazylia128
ŁŁoooo dla mnie to wyzsza szkola jazdy a jakie sa? ze niby rozszerzane na brzuch czy o co chodzi?A propos gaci... Właśnie zaszalałam i kupiłam gacie od mamyginekologod razu dla mnie, dla mamy i babciNa prezenty (niezłe prezenty, co? ).
bazylia128
No wlasnie dlaczego? i na tylku tez to ubiJa nie nawidze, a moj to lubi pod każdą postacią i w każdym kolorze
Kuwa płaczęno uplakalam sie
jak to sie stalo ze okresujemi o owulujemy w tym samym czasie Moj to sie tylko zawsze dopytuje kiedy ta ONIULACJA bedzie Ty wiesz ze kiedys weszlam do jego gabinetu a tam na stronie owulacja !!! Az dziwne ze twoj nie siedzi w garniaku wyczesany i nie czeka Jak to Łukaszowi opoiwedzialam - i ze jeszcze sama z siebie sie smialas - to udawal ze sie nie smieje a tylko nos mu chodzil i jablko Łukasza
Mój przyjechał, zaraz sprawdzę w jakim stanie . Jutro z sypialni na wózku inwalidzkim będę zjeżdżała . Po schodach
@Camilleka co się tak cieszysz cały czas łajzo moja . Ciągle dostaję powiadomienia że się pysiulkę cieszysz
bazylia128
Trzeba godzinę-dwie siostrzyczkoNiunku tak sobie myslalam wlasnie o tych brwiach permanentnych (ty tez nasza siorrrrra - tak przy okazji ) Dlugo sie to robi?
Zależy jaka metoda, Microblaiding to tak z dobra godzinę, to jest metoda włosa, robi się to takim penem, nie maszynka i wszystkim polecam na początek wyglada bardzo naturalnie, ale nie dla wszystkich, np tłusta skóra odpada, bo włoski się zleją.
Serio jak się zdecydujesz, to daj znać znajdę kogoś najlepszego w okolicy, bo w tej branży wiele osób się zna nawzajem, a ja większość szkoleń robie w Pl, bo poziom jest wyższy.
No chyba ze.... jak się spotkamy to ja przyjadę z całym sprzętem
reklama
bazylia128
ja to po schodach juz noge ciagne A dzisiaj mi powiedzial ze jakis miesien na nodze sobie nadwyrezyl ❤❤❤Kuwa płaczę
Mój przyjechał, zaraz sprawdzę w jakim stanie . Jutro z sypialni na wózku inwalidzkim będę zjeżdżała . Po schodach
Podziel się: