mówi się ze starość nie radość, a jednak wychodzi na to, ze tak@Camilleka co się tak cieszysz cały czas łajzo moja . Ciągle dostaję powiadomienia że się pysiulkę cieszysz
reklama
Netiaskitchen
Fanka BB :)
Wiesz jakie miałam poporodowe? Nie chcesz wiedzieć ale tak się sprawdziły, że je znowu użyję, chociaż niby miałam wyrzucićJa nie, ale widzę,że bardzo poleca te poporodowe.
bazylia128
Idz juz zrobic swoje, jutro będziesz spełzała jak żmija
bazylia128
nasza necia tylko cieszy buziaczka
bazylia128
no i znowu sie uplaklam teraz nie zasneMoj po Profertilu ma takiego powera, ze już mu chyba obojętne czy opalone całe czy do połowy, czy wcale
Netiaskitchen
nasza necia tylko cieszy buziaczka
Bo dzisiaj już mi mocy brakuje na coś więcej...
bazylia128
Ale ładne ja ostatnio kupilam hurtowo same biale - zeby widziec czy nie bedzie jakiegos plamienia - Łukasza juz tez nauczylam - papier toaletowy tylko bialy bez wzorkow i wypustekNa oko to zwyczajne, bawełniane, oddychające, że niby z dobrej jakości materiału. No zobaczymy
bazylia128
Jest niemozliwa!!!! Gorsza ode mnie!!!@fredka84 nie wytrzymałaś, co?Idź już
Netiaskitchen
Miałam zrobić podobnie, ale uznałam, że skoro lubię różne kolory, a nie tylko białe, to wzięłam mixAle ładne ja ostatnio kupilam hurtowo same biale - zeby widziec czy nie bedzie jakiegos plamienia - Łukasza juz tez nauczylam - papier toaletowy tylko bialy bez wzorkow i wypustek
reklama
Tyle ze ja w przeciwieństwie do @fredka84 czekam na okres, to powiedziałam żeby już poszedł spać, a ja zaraz przyjdę myślałam ze usnie, a ten teraz mnie wola kurnano i znowu sie uplaklam teraz nie zasne
Podziel się: