reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, mieszkanie sprzedane na 99%, ci ludzie mówią że się w życiu nie rozmyslą ale jak we wtorek dostanę zaliczkę to będę pewna 😊. Już dziś chcieli dać, ale my się nie spodziewaliśmy, że w ciągu jednej doby od wystawiemia na Facebooku mieszkanie się sprzeda 😱. I nawet żadnych umów sobie nie podrukowalam w pracy ani nic.
Jak wychodziliśmy z mieszkania to ta matka z córką 50 razy się pytały czy na pewno im sprzedam, w końcu moja siostra zażartowała: Wera, weź przysięgnij 😂. One stoją i na mnie patrzą wyczekująco, to przysiegnelam😂. One się cieszą a moja siostra mówi że ja nie wiem czy w Boga wierzę i hu... z tego przysięgania😂😂😂. Ale cyrki 😂
16-trgo będę miała super dzień, i lekarz i podpisanie umowy, ciekawe co się spie.r.doli😅
Super! Hihi Twoja siostra niezła aparatka 😂😂😂 padłam 😁

reklama
Uwierz, ja też nigdy nie bylam - możesz mojego męża zapytac [emoji1787] ale zdałam sobie sprawę, że nic mi nie da takie pesymistyczne myślenie, ba, wręcz przeciwnie, sciagało w dół.. lata szkolne kiedy człowiek wolał się nastawić na 3 a dostając 5 mega się cieszył już dawno minęły [emoji2356] teraz kuzwa dzieje się prawdziwe ŻYCIE i trzeba walczyć! I po tych ciągłych pechach w końcu przychodzi szczescie. Zaczyna się od małych kroczkow- i tak się u Was zaczyna dziać ;)
Ave Satan 😊. Nagram Cię na kasetę i będziesz mi to powtarzać 😊
Ten satan to mój żart dziewczyny wierzące 😊

Bank Cioddał kasę?
To w PL chyba nie przejdzie [emoji1787][emoji16]
Tak bank mi oddał pieniądze, dlatego że usługa nie została zrealizowana, a Ryanair wysłał maila, że zwróci pieniądze a tego nie zrobił. Brat ma w innym banku niż ja i też odzyskał wszystkie pieniądze, warto spróbować

Tak bank mi oddał pieniądze, dlatego że usługa nie została zrealizowana, a Ryanair wysłał maila, że zwróci pieniądze a tego nie zrobił. Brat ma w innym banku niż ja i też odzyskał wszystkie pieniądze, warto spróbować
Soooryyy ale nie a rady 😂 😂 😂 co sie odezwiesz to zawsze mysle o: jak to bylo??? Kluchy z duuu....pppyyyy ;)

reklama
Do góry