Super! Hihi Twoja siostra niezła aparatka padłamDziewczyny, mieszkanie sprzedane na 99%, ci ludzie mówią że się w życiu nie rozmyslą ale jak we wtorek dostanę zaliczkę to będę pewna . Już dziś chcieli dać, ale my się nie spodziewaliśmy, że w ciągu jednej doby od wystawiemia na Facebooku mieszkanie się sprzeda . I nawet żadnych umów sobie nie podrukowalam w pracy ani nic.
Jak wychodziliśmy z mieszkania to ta matka z córką 50 razy się pytały czy na pewno im sprzedam, w końcu moja siostra zażartowała: Wera, weź przysięgnij . One stoją i na mnie patrzą wyczekująco, to przysiegnelam. One się cieszą a moja siostra mówi że ja nie wiem czy w Boga wierzę i hu... z tego przysięgania. Ale cyrki
16-trgo będę miała super dzień, i lekarz i podpisanie umowy, ciekawe co się spie.r.doli
reklama
Ave Satan . Nagram Cię na kasetę i będziesz mi to powtarzaćUwierz, ja też nigdy nie bylam - możesz mojego męża zapytac [emoji1787] ale zdałam sobie sprawę, że nic mi nie da takie pesymistyczne myślenie, ba, wręcz przeciwnie, sciagało w dół.. lata szkolne kiedy człowiek wolał się nastawić na 3 a dostając 5 mega się cieszył już dawno minęły [emoji2356] teraz kuzwa dzieje się prawdziwe ŻYCIE i trzeba walczyć! I po tych ciągłych pechach w końcu przychodzi szczescie. Zaczyna się od małych kroczkow- i tak się u Was zaczyna dziać
Ten satan to mój żart dziewczyny wierzące
bazylia128
Fanka BB :)
hehehheheehhehheehhehe głupol - no draski nie ma ale ciagle mi wilgotnoA mi się teraz takie powiedzonko przypomniało o gaciorach: ja mam majtki kolorowe, z przodu żółte, z tyłu brązowe . Masz kolorowe?
Dziękuję . Bo wiesz sama, że mistrzem optymizmu to ja nie jestem
A idź pesymistko! Opuść naszą szaloną kochaną Fredzie!
Teraz już wszystko zaczyna się ukladac po burzy zawsze wychodzi slonce, więc czuje, że teraz zaświeci w końcu dla Was
bazylia128
Niunku tak sobie myslalam wlasnie o tych brwiach permanentnych (ty tez nasza siorrrrra - tak przy okazji ) Dlugo sie to robi?Super! Hihi Twoja siostra niezła aparatka padłam
Tak bank mi oddał pieniądze, dlatego że usługa nie została zrealizowana, a Ryanair wysłał maila, że zwróci pieniądze a tego nie zrobił. Brat ma w innym banku niż ja i też odzyskał wszystkie pieniądze, warto spróbowaćBank Cioddał kasę?
To w PL chyba nie przejdzie [emoji1787][emoji16]
bazylia128
Soooryyy ale nie a rady co sie odezwiesz to zawsze mysle o: jak to bylo??? Kluchy z duuu....pppyyyyTak bank mi oddał pieniądze, dlatego że usługa nie została zrealizowana, a Ryanair wysłał maila, że zwróci pieniądze a tego nie zrobił. Brat ma w innym banku niż ja i też odzyskał wszystkie pieniądze, warto spróbować
A ja mam tylko przed oczami jej cycorkiSoooryyy ale nie a rady co sie odezwiesz to zawsze mysle o: jak to bylo??? Kluchy z duuu....pppyyyy
Netiaskitchen
Piękne masz te róże!!!Z tego wszystkiego zapomniałam nowa różę wstawić, nie ma że boli, macie podziwiać
czy się podoba czy nie
Zobacz załącznik 1132398
reklama
Spokojnie Necia, zobaczysz wszystkie co do jednej . Jeszcze gdzieś ze 120szt, bo kilka mam podwójniePiękne masz te róże!!!
Podziel się: