Ja pierdziele myślałam ze tylko ja mam takie skojarzeniaSoooryyy ale nie a rady co sie odezwiesz to zawsze mysle o: jak to bylo??? Kluchy z duuu....pppyyyy
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
No to pare lat temu tak moglo byc - ogolnie to jest ich trzech a do tego cala rodzina tam pracuje- zona profesa i i zona Macieja, Zona Pawela choduje dzieciTak, tam chyba jest dwóch? Ojciec i syn. Prowadził ja przez jakiś czas syn ale konsultował z ojcem. Już nie pamiętam dokładnie bo to już parę lat temu
, jutro będziesz spełzała jak żmijaja to po schodach juz noge ciagne A dzisiaj mi powiedzial ze jakis miesien na nodze sobie nadwyrezyl ❤❤❤
Moj po Profertilu ma takiego powera, ze już mu chyba obojętne czy opalone całe czy do połowy, czy wcaleTaaaa w bikini Czy wasi tez lubie jak piersi sa takie do polowy opalone ?
Netiaskitchen
Na oko to zwyczajne, bawełniane, oddychające, że niby z dobrej jakości materiału. No zobaczymyŁŁoooo dla mnie to wyzsza szkola jazdy a jakie sa? ze niby rozszerzane na brzuch czy o co chodzi?
Załączniki
Hahaha no nic, nie możesz się obrażać na niego , to nie ten moment. Już widzę to dziecko jak dwie sieroty się za to zabiorą
Mój pojechał na piwo do kolegi a niby wypił już 4. A musi mnie jeszcze koniecznie bzyknac bo mam owulkę, no zaj.ebię go
Netiaskitchen
Jak wstaniesz, to fota już jesttylko po co Ci majtkiOk,isze spadać, wiecie po co . Paaaa dziewuszki .
Necia poka jutro majtki. Ale to zabrzmiało .
Ja mam nowe sandały, (już chyba z 20-te), tanie, jutro pokażę
Netiaskitchen
@fredka84 nie wytrzymałaś, co?Idź jużNa oko to zwyczajne, bawełniane, oddychające, że niby z dobrej jakości materiału. No zobaczymy
reklama
bazylia128
Jeessss tylko poczekajmy napierw moze z tymi transferami itd Moja kochana ❤ ❤ ❤Trzeba godzinę-dwie siostrzyczko
Zależy jaka metoda, Microblaiding to tak z dobra godzinę, to jest metoda włosa, robi się to takim penem, nie maszynka i wszystkim polecam na początek wyglada bardzo naturalnie, ale nie dla wszystkich, np tłusta skóra odpada, bo włoski się zleją.
Serio jak się zdecydujesz, to daj znać znajdę kogoś najlepszego w okolicy, bo w tej branży wiele osób się zna nawzajem, a ja większość szkoleń robie w Pl, bo poziom jest wyższy.
No chyba ze.... jak się spotkamy to ja przyjadę z całym sprzętem
Podziel się: