Płaczę
Ja sie martwię jak dziewczyna weekend spędzi
reklama
Noooo @nieagatka ja tam studiowałam na tym zadupiu toz to piękny wschód PolskiJakoś inne miasta kojarzą mi się z zadupiem niż Rzeszów to miasto bardzo lubię i miło wspominam czas kiedy pracowałam na wschodzie i mój teren dochodził aż do Łańcuta. Mam znajomego w Rzeszowie i zawsze tak robiłam, żeby po pracy móc napić się z nim browara na rynku
nieagatka
Fanka BB :)
Dawno temu?Noooo @nieagatka ja tam studiowałam na tym zadupiu [emoji23][emoji23][emoji23] toz to piękny wschód Polski [emoji16]
bazylia128
Noooo kochane moje dziewczynki - jestem dumna z mojego miasta !!!!! Na TVN24 Szkoda ze nie moglam wyjsc z pracy to by mnie pierwsza tam zobaczyli
bazylia128
bazylia128
Porozmawlialismy z Lukaszem - chociaz rozmowy na poczatku nie bylo wcale Ja dzisiaj nie chodze, Ja sie unosze ❤❤❤
Tez bym chciała się unoscic... A tu nadal nie mogę iść otworzyć lodówkiPorozmawlialismy z Lukaszem - chociaz rozmowy na poczatku nie bylo wcale Ja dzisiaj nie chodze, Ja sie unosze ❤❤❤
bazylia128
Kochanie gdybym mogla to bym przy Tobie latała doslownie )Tez bym chciała się unoscic... A tu nadal nie mogę iść otworzyć lodówki
NARESZCIE!!!!!! Jak było? Może to dzięki tej owulacji? Kiedyś wspominałaś że masz rodzinę w Poznaniu i często tam jeździsz?Porozmawlialismy z Lukaszem - chociaz rozmowy na poczatku nie bylo wcale Ja dzisiaj nie chodze, Ja sie unosze ❤❤❤
reklama
No i zrzute trzeba na kolejny wozeka tak powaznie to sie ciesz bo uwazam ja za nasza ambasadorke❤Bardzo za nich trzymalam kciuki i ciesze sie bp oni dadza temu dziecku naprawde duuuuzo milosciz reszta jak kazda z nas❤❤Trzeba się na chrzciny szykować Jak my sie wyrobimy? Jeszcze u @nieagatka trzeba imprę z korpo zaliczyć
Podziel się: