reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Porozmawlialismy z Lukaszem - chociaz rozmowy na poczatku nie bylo wcale 😂😂😍😍😍 Ja dzisiaj nie chodze, Ja sie unosze ❤❤❤
[/QUOTE
Super ciesze sie😁W zwiazku jak i w kazdej czesci naszego zycia najwazniejsza jest rozmowa.Rowniez KOMPROMIS!!!W malzenstwie nue ma przeciagania liny -kazdy w swoja strone.Wszystkiego cudownego na noweym rtapie😁

reklama
Nie wiesz o co poszło. Dla twojego męża to coś ważnego bo o coś walczy, może został upokorzony czy coś. Chce być zwolniony w imię czegoś. Coś go bardzo zabolało w Tej sytuacji i nie wydaje mi się, ze o zwolnienie chodzi. Jeżeli to jest przyjaźń to się wszystko ułoży samo bez twojej pomocy. Mam wrażenie, ze bardziej zależy Ci na „dobrych relacjach” z nimi niż na mężu. Z boku nie ma to sensu dla Ciebie, ale może dla niego ma. Prace jakaś kiedyś znajdzie, ale jeżeli będziesz go traktować jak mamusia trudno będzie dumę odbudować:-) swoją drogą mi to wyglada na jakieś przepychanki z obu stron, wiec jak bym podeszła do tego wszystkiego z rozwagą.
Ja zawsze stoje po mojego meza stronie ale znam go od 15 lat i wiem że ma charakter wybuchowy. Niewiem o co poszlo ale zawsze uwazam ze wina lezy po obu stronach. Nie chce sie wtrącać i nie będę tego robić ale chce zeby porostu porozmawiali i tyle...

No nie do konca mozna nazwac to kompromisem bo jednak o AK mam nawet nie wspominac ;( Tzn narazie o tym mamy nie myslec ;) Poweidzial ze mamy czas i jedyne co moze mi obiecac to to ze zrobi wszystko zebym urodzila NASZE dziecko ;) No i chyba narazie odpuszcam ten temat... Zdazyl dzisiaj i przyjechal po mnie w czasie ale sie okazala ze ja mam jeszcze prace do zrobienia to stal przed zakladem z pol godziny - no i jak wychodzilam i zobaczylam go w tej bialej koszuli ❤ ❤ ❤ weszlam do samochodu a on caly czas nawijal przez głosno - mowiacy i oczywiscie Jacku jestesmy na glosnomowiacym i jest przy mnie moja zona ( czy wasi tez tak robia? - jak by mial jakies tajemnice rzede mna - ale on zawsze tlumaczy ze za kazdym razem trzeba informowac swojego rozmowce ze jest na glosno) No to jak sobie tak gadal to sie przelamalam - a przeciez juz mi sie czas do konca tygodnia koczyl a w glowie milion sposbow na rozpoczecie rozmowy ;) To go zlapalam za UDO;) On sie pojrzal - ja sie pojrzalam WYMOWNIE ;) jacku mam awarie -oddzwonie - i zjechal z drogi ;) No i nie musielismy rozmawiac ;) Bylo ❤❤❤ jak za pierwszym razem - NIE !!! LEPIEJ !!! No i pozniej przez pol godziny mnie glaskal po glowie i to on tlumaczyl - troche go rozumiem - chociaz nie do konaca - ale nie chce mi sie juz tego ciagnac... Jak trzeba bedzie to wtedy znowu wrocimy do tematu ;) Myslicie ze psotawil na swoim? I ze zle zrobilam? Niiieeeeee :-) :):-) :):-) :) na razie jestem szczesliwa ❤ Pozniej bede sie martwic ;) Przyjechalismy do domu, wlazlam pod prysznic no i byla powtorka ;) Az sie wtydze jak to pisze - ale skoro owulka jest to czemu nie ;) Wyslalam mu na maila z cocido termomixa liste zakopow i pojechal do sklepu - obiecal ze jutro pojedziemy na pol dnia i obiad do moich rodzicow - no i przemuysli czy mnie pusci od oniedzalku sama do pracy - no i na rolkach moge kolo domu pojezdzic - jutro wam wysle zdjecie ;) Naiwna jestem ? Chyba nie chce o tym dzisiaj myslec WIEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZROBIE CIASTO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No nie do konca mozna nazwac to kompromisem bo jednak o AK mam nawet nie wspominac ;( Tzn narazie o tym mamy nie myslec ;) Poweidzial ze mamy czas i jedyne co moze mi obiecac to to ze zrobi wszystko zebym urodzila NASZE dziecko ;) No i chyba narazie odpuszcam ten temat... Zdazyl dzisiaj i przyjechal po mnie w czasie ale sie okazala ze ja mam jeszcze prace do zrobienia to stal przed zakladem z pol godziny - no i jak wychodzilam i zobaczylam go w tej bialej koszuli ❤ ❤ ❤ weszlam do samochodu a on caly czas nawijal przez głosno - mowiacy i oczywiscie Jacku jestesmy na glosnomowiacym i jest przy mnie moja zona ( czy wasi tez tak robia? - jak by mial jakies tajemnice rzede mna - ale on zawsze tlumaczy ze za kazdym razem trzeba informowac swojego rozmowce ze jest na glosno) No to jak sobie tak gadal to sie przelamalam - a przeciez juz mi sie czas do konca tygodnia koczyl a w glowie milion sposbow na rozpoczecie rozmowy ;) To go zlapalam za UDO;) On sie pojrzal - ja sie pojrzalam WYMOWNIE ;) jacku mam awarie -oddzwonie - i zjechal z drogi ;) No i nie musielismy rozmawiac ;) Bylo ❤❤❤ jak za pierwszym razem - NIE !!! LEPIEJ !!! No i pozniej przez pol godziny mnie glaskal po glowie i to on tlumaczyl - troche go rozumiem - chociaz nie do konaca - ale nie chce mi sie juz tego ciagnac... Jak trzeba bedzie to wtedy znowu wrocimy do tematu ;) Myslicie ze psotawil na swoim? I ze zle zrobilam? Niiieeeeee :-) :):-) :):-) :) na razie jestem szczesliwa ❤ Pozniej bede sie martwic ;) Przyjechalismy do domu, wlazlam pod prysznic no i byla powtorka ;) Az sie wtydze jak to pisze - ale skoro owulka jest to czemu nie ;) Wyslalam mu na maila z cocido termomixa liste zakopow i pojechal do sklepu - obiecal ze jutro pojedziemy na pol dnia i obiad do moich rodzicow - no i przemuysli czy mnie pusci od oniedzalku sama do pracy - no i na rolkach moge kolo domu pojezdzic - jutro wam wysle zdjecie ;) Naiwna jestem ? Chyba nie chce o tym dzisiaj myslec WIEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZROBIE CIASTO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Super ze sie pogodzilyscie. Fajna z was para i na pewno sie dogadacie w tej kwestii. Nie mysl co będzie później ciesz sie z tego co jest teraz😉

NARESZCIE!!!!!! Jak było? Może to dzięki tej owulacji? Kiedyś wspominałaś że masz rodzinę w Poznaniu i często tam jeździsz?
Ale ty jestes pamietliwa ;) Prawie jak ja ;) Brat mojego miaszkal najpierw Wawie, pozniej poznal w Poznaniu babe ;) rozwidl sie i tam sie przeprowadzil. Pozniej wynajmowali dom w Czapurach pod Poznaniem, a pozniej kulipi dom w Lusówku... Hmmm czy czesto - ostatnim razem tam bylam na szybcira na Wigilli z tesciami i pasmi, wtedy mieslismy tylko dwa psy teraz mamy trzy ;) Wczesniej jezdzilam z tesciowa pociagiem na gieldy florystyczne a jeszcze wczesniej na delegacje z pracy na Targi Poznanskie - tam zaraz obok dworca centralnego - mialam zalatwiony hotel z pracy ale musialam a wcale nie bylo mi to na reke bo nie za bardzo przepadam za bratowa ale przeciez byla by obraza -spac u nich i zaplacilam BILION za takxowke do lusowka - to jest Gmina Tarnowo Podgorne ;)

Hejka dziewczyny 💁🏼‍♀️
Korzystając z pięknego letniego 😂 dnia na Islandii - 12 stopni 😑
Iiii cudownej wiadomości, że można lecieć do pl to „ogłaszam” wielką wyprz 😎
Także mam na sprzedaż:
1) Lutinus 66 szt (10.2021) - 300 zł
2) Prolutex 14 szt (4 szt - 11.2020, 5 szt - 03.21) - 180 zł
3) Relanium 32 szt (12 szt - 09.2023, 20 szt - 04.2024) - 15 zł
4) Clexane 14 szt (09.2021) - 70 zł
5) Prenatal Uno 39 szt (07.2021) - 25 zł
6) Folik (12.2021) - 10 zł
7) Acard 75 mg/150 mg - 10 zł
8) Estrofem (02.2023) - O zł
9) Witamina PP 11 szt (02.2022) - O zł
10) Eutyrox 25 50 szt (05.2022) - O zł
11) Pregna 14 szt - O zł

Mąż leci 21.06 więc po tym okresie jest możliwa wysyłka ;)

Załączniki

• FE1EFA99-47DF-4E11-992C-2C682050B26D.jpeg
    FE1EFA99-47DF-4E11-992C-2C682050B26D.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 49
  • 8BC27759-79C8-4A97-A6B9-2F7CE829867A.jpeg
    8BC27759-79C8-4A97-A6B9-2F7CE829867A.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 49
  • 00AECC70-E583-4B8F-815C-2FE25B465388.jpeg
    00AECC70-E583-4B8F-815C-2FE25B465388.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 45
  • 64589474-5086-4ED0-A94C-397EC132AB05.jpeg
    64589474-5086-4ED0-A94C-397EC132AB05.jpeg