oooo proszę, swoja kobitaDobrze gada, wlac jej wodki!!
reklama
Nie ja robie tylko i wyłącznie rzęsy i brwi (henna). Pomiędzy klientkami mam pół godziny przerwy. Wyselekcjonowalam je sobie i zmieniłam grafik już na początku procedury, bo wcześniej pracowałam po 10-12h ;D teraz 6-8Super ze dobrze się już czujesz! Powiedz mi proszę, czy po transferze robisz zabiegi z użyciem prądu? Kawitacja, mezo?
mary.m
Fanka BB :)
Dokładnie! Musi się udać. W tej nierównej walce w końcu dla Ciebie też przyjdzie dzień zwycięstwa! Bo rozumiem, że tutaj już przesądzone?
Przesądzone Kochana trzymam kciuki za Ciebie, nic mi tak nie poprawia nastroju jak pozytywne wieści z forum
Dziekuje! Ja tutaj też zawsze przeżywam te transfery, bety, badania. Każda dobra informacja pozytywnie napędza do działania. Ja za Ciebie też bede trzymać kciuki! Oby druga polowa roku była łaskawsza. U mnie w otoczeniu bardzo duzo ciąż i porodów wiec to chyba jednak bedzie rok cudów. Mam nadzieje, że dla nas wszystkich ❤Przesądzone Kochana trzymam kciuki za Ciebie, nic mi tak nie poprawia nastroju jak pozytywne wieści z forum
No ale którego dnia miałaś ovitrelle?Tak mam zaleceniach. Nie wiem czy tak jest dlatego że miałam ten zastrzyk ovitrelle, żeby było pewne czy po prostu klinika tak zaleca. To moj pierwszy transfer. Dziewczyny pisaly ze ovitrelle przekłamuje. Ale mi teraz namieszałas
12 dni to bardzo długo. Po co tyle się męczyć?
Zobaczysz jeszcze pozytywny test! Dobrze ze teraz coś zaskoczyło. Pamietam jak mi pisałaś po nieudanym transferze, ze jesteśmy w takiej samej sytuacji, bo u nas tez czynnik męski, wymaga to wysiłku i wielu wyrzeczeń, ale w końcu uda nam się wszystkimMam właśnie taką cichą nadzieję, że beta to dobry znak, najbardziej bałam się tego, że coś ze mną nie tak i z jakiegoś powodu nigdy w życiu nie zobaczę pozytywnego testu. U nas na pewno czynnik męski, mimo, że stymulacja przeprowadzona wzorowo i są ładne blastki, to zakładam, że nie wszystkie mogą dać zdrową ciążę
Na wywołanie owulacji czyli w poprzedni poniedziałek (13 Dzień cyklu). To myślisz że kiedy mogę zrobić? Już zgłupiałamNo ale którego dnia miałaś ovitrelle?
12 dni to bardzo długo. Po co tyle się męczyć?
O kurde mam do zrobienie jedno i drugie chetnie bym sie zakolegowala z kolezankaNie ja robie tylko i wyłącznie rzęsy i brwi (henna). Pomiędzy klientkami mam pół godziny przerwy. Wyselekcjonowalam je sobie i zmieniłam grafik już na początku procedury, bo wcześniej pracowałam po 10-12h ;D teraz 6-8
Netiaskitchen
Fanka BB :)
Mówiłam że zadupie takie mamy drzewa za oknem, działka należy do jakiegoś instytutu badawczego, więc raczej tak szybko bloku tu chyba nie postawiąNecia, ale Ty tam masz zielono, czad. I fajna ta siatka na balkonie, o koteczku nie wspomnę. Jak ja lubię takie dni kiedy nic nie muszę, zazdrooo
a kot to Rudolfczyli ten duży i leniwy
Wczoraj nam przez oczko w siatce wpadł maly wróbelek i ledwo uszedł z życiem Karmel do wieczora potem siedział na balkonie i czekał aż mu kolacja wróci, ale nic z tego
reklama
Przy 5 dniowych w 6dtpNa wywołanie owulacji czyli w poprzedni poniedziałek (13 Dzień cyklu). To myślisz że kiedy mogę zrobić? Już zgłupiałam
Dzień transferu to dzien 0
Podziel się: