reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A czy do niego muszę iść tylko ja czy męża też muszę zaciagnac?
Moj maz byl z psem na dworze a ja z teczka papierow sama poszlam. On robi wywiad i sprawdza wszystko co przyniesiesz. Ale na wizyty chyba sporo sie czeka... mi powiedzial (3 nieudane transfery beta zero) ze szkoda ze nie mam zadnego zarodka juz. Ja teraz tez mam druga wizyte juz tylko telekonsultacje. Ale Lodz Apc

Moj maz byl z psem na dworze a ja z teczka papierow sama poszlam. On robi wywiad i sprawdza wszystko co przyniesiesz. Ale na wizyty chyba sporo sie czeka... mi powiedzial (3 nieudane transfery beta zero) ze szkoda ze nie mam zadnego zarodka juz. Ja teraz tez mam druga wizyte juz tylko telekonsultacje. Ale Lodz Apc

W sumie i telewizyta by mi nie przeszkadzała z lodzi, chyba że on choć raz musi człowieka na żywo zobaczyć [emoji16] i tak pewnie komplet badań zleci tak czy tak

Ok dzwonilam do salve. Mam dzwonić w piątki to może ktoś zwolni sobotnie telewizyty.
A może jak i telewizyta to do Łodzi spróbuję [emoji16]

A tak w ogóle to cześć dziewczynki 😘. U mnie zapowiada się piękny dzień, słoneczko świeci, prawie nie wieje a ja w robocie siedzę 🙂.
Standardowo interesuje mnie co macie na obiad i kiedy miesiączka 😂. Żarcik, wcale nie chcę wiedzieć, spróbuje jakoś przeżyć bez tej tajemnej wiedzy. Tylko jaaaaaak😅😜😂
Ja nie wiem jak to jest możliwe... U Ciebie słońce, to u mnie zanosi się na deszcz... Już któryś raz. Chmury szczelnie pokrywają niebo, to chociaz kota macie na zdjęciu 😉
Ja dziś wreszcie dzień kiedy nic nie muszę, więc będę szyć 😊dostalam od rodziców moją bardzo starą koszulkę nocną. Będzie z tego piżamka dla młodego. Przynajmniej taki jest plan. I pierwszy raz pamietalam zeby zrobić zdjęcie przed😀
Milego dnia Kochane!!! 😘😘😘

Załączniki

• Screenshot_20200609_083531_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20200609_083531_com.android.gallery3d.jpg
    556,8 KB · Wyświetleń: 81
  • IMG_20200609_081950.jpg
    IMG_20200609_081950.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 79
reklama
Kobitki mam pytanie czy któraś z Was brała po punkcji i transferze DOSTINEX? Jeśli tak roniła czasu go brałyście?

Brałam po punkcji 8 dni na noc, pierwsze dni czułam się okropnie, nie mogłam ustać na nogach, taka byłam osłabiona i kręciło mi się w głowie, podejrzewałam, że to właśnie skutek uboczny dostinexu

Do góry