@mary.m przykro mi, że beta spadła. Ale bardzo dobrze mowisz - to dobry znak ze załapało - to znaczy że kolejny juz zdrowy zarodek zaimplantuje sie i da Ci upragniony cel. Jutro na pewno bedzie lepiej.. Ulozycie nowy plan.. sciskam Cie ❤
@maria_92 a nie odpowiedzieli Ci dlaczego taka decyzje podjeli? Pamietam ze nam lekarz doradzal, ze jak bedzie duzo komorek w 3 dobie to bedziemy ryzykowac do 5, a jak malo, to mrozic w 3 bo nie ma co ryzykowac. Moze tak do tego podeszli? Wiesz, ze mowi sie o tym ze w 3 dobie czasem te slabsze troszke maja jednak wieksza szanse w macicy niz na szkle...
ja by, chyba zostawila ten jeden nawet, zrobila immunologie i dopiero wrocila po ostatni zarodek...
ehh jednak rozumiem frustracje co do ilosci transferow... kase tez jak najbardziej... a czemu nie zdecydowaliscie sie na immunologie? to pierwsza stymulacja byla?
@bazylia128 co Ty tam odstawiasz z tym mezem, zeby o Was w gazetach nie czytali zaraz! Chyba ze sie godzicie juz
@Hope1989 no kochana to przemawiac do swojego malenstwa
przed Tobia pare dni wiecznosci w oczekiwaniu
badz dobrej mysli
mocne kciuki!! brzuch mnie nie bolal od razu po transferze, ale moze cos cewnikiem Cie lekarz zadrapnął? Nie masz na protokole z transferu napisane czy byla krew w kataterze? (o ile dobrze pamietam takie cos mialam napisane: "brak krwi w kataterze".