Zapraszam do Warszawy chętnie wyczaruje Ci piękne spojrzenie ❤❤❤ ja sama się uczulilam na klej i niestety nie noszę szewc bez butów chodziO kurde mam do zrobienie jedno i drugie chetnie bym sie zakolegowala z kolezanka
reklama
Zapraszam do Warszawy chętnie wyczaruje Ci piękne spojrzenie ❤❤❤ ja sama się uczulilam na klej i niestety nie noszę szewc bez butów chodzi :O kurde mam do zrobienie jedno i drugie chetnie bym sie zakolegowala z kolezanka
Czyli ja mam dzisiaj 1dpt. To test mogę zrobić w niedzielę/poniedziałek. To będzie 6-7dpt. Dziękuję za rozjaśnienie ❤Przy 5 dniowych w 6dtp
Dzień transferu to dzien 0
Netiaskitchen
Fanka BB :)
Ja to bym w życiu nie wytrzymała do 10-12 dptzawsze 6dpt, no chyba że wypadał w niedzielę, wtedy 7...Przy 5 dniowych w 6dtp
Dzień transferu to dzien 0
Pewnie. Dla mnie czekanie tyle dni jest głupie. W jest ciąża to będzie 6dpt.Zapraszam do Warszawy chętnie wyczaruje Ci piękne spojrzenie ❤❤❤ ja sama się uczulilam na klej i niestety nie noszę szewc bez butów chodzi :
Czyli ja mam dzisiaj 1dpt. To test mogę zrobić w niedzielę/poniedziałek. To będzie 6-7dpt. Dziękuję za rozjaśnienie ❤
Ja chyba też w takim razie nie wytrzymam chociaz wlasciwie przyszły wtorek to dzień planowanej @ Więc już chyba sam jej brak powinien być dla mnie weryfikacja, bo ja zawsze mam jak w książce. Regularnie co do dnia. Nie wiem! Namieszalyscie mi w głowie A już miałam takie planyJa to bym w życiu nie wytrzymała do 10-12 dptzawsze 6dpt, no chyba że wypadał w niedzielę, wtedy 7...
No ja nie wiedziałam. Nie jestem biegła w tym, więc zamierzałam zastosować się do zaleceń lekarza...Pewnie. Dla mnie czekanie tyle dni jest głupie. W jest ciąża to będzie 6dpt.
Bierzesz progesteron, zapomnij o miesiączce.Ja chyba też w takim razie nie wytrzymam chociaz wlasciwie przyszły wtorek to dzień planowanej @ Więc już chyba sam jej brak powinien być dla mnie weryfikacja, bo ja zawsze mam jak w książce. Regularnie co do dnia. Nie wiem! Namieszalyscie mi w głowie A już miałam takie plany
Ja jestem dzieckiem Invicty. Ich weryfikację są okrutne ale mądre. Nie lubię brać leków kiedy nie muszę.Ja to bym w życiu nie wytrzymała do 10-12 dptzawsze 6dpt, no chyba że wypadał w niedzielę, wtedy 7...
No widzisz. Ja nic nie wiem jak się okazuje... dobra! Jak zrobię badanie w poniedziałek to już będę miała pewność czy jeszcze trzeba będzie powtarzać?Bierzesz progesteron, zapomnij o miesiączce.
reklama
Co nie? nie chciałam tego pierwsza pisać, tylko patrzyłam kiedy to skomentujeszoooo proszę, swoja kobita
Podziel się: