reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

gotadora mój maż podaje mi bardzo powoli i bardzo delikatnie zastrzyki bo wie jak ja bardzo boje sie igiel i jak to przeżywam a mimo to mam ślady po nich :-( trzymam kciuki za bete!
madzialenak biedactwo dasz rade mimo ze jeszcze troche ci zostało do końca jestem z tobą sercem w cierpieniach :-)
ja tez niestety wszystkie leki 100%płatne mam bo klinika w której sie leczymy nie ma umowy z NFZ :-(

reklama
ugotowałam zupkę miał byc rosół ale w trakcie taka ochota mnie naszła na pomidorówke ze dodałam pomidory ale uzyłam świeżego pieprzu mielonego i taka ostra mi wyszła ze ... mimo wszystko jem juz druga miseczkę ...chyba za wcześnie na takie zachcianki hihi :-D

madzialenak zapraszam ugotowałam calkiem sporo tej zupki:-)
a jezeli chodzi o żeberka ostatnio wynalazlam super przepis tez w woreczku a jednak mniej chemiczny od tych torebek
kroisz zeberka na mniejsze kawalki wkładasz do woreczka solisz i pieprzysz wg uznania
w kubeczku mieszasz 6 łyzek musztardy i duza łyzke miodu
wlewasz do woreczka i obtaczasz w nich miesko
do 1/3 szklanki wody wkładasz kostke rosołowa i rozpuszczasz i wlewasz do woreczka
po godzinie miesko odchodzi od kosci jest kruche i soczyste dzieki bulionowi mmmm pycha chyba jutro zrobie bo mnie az ochota naszla:-)

Tequila, mniammmm uwielbiam pomidorowke :-p. Ja dzis rano obudzilam sie z apetytem na zupe szczawiowa ale nie zrobilam bo nie wiem ,czy mozemy ja jesc po transferze.Ona ma duzo szczawianow i nie ma co ryzykowac.

Gotadora i coo??? sa wyniki???

reklama
Gotadora, czytam w necie i widze ,ze ten estradiol tez w normie. Teraz dzwonisz z wynikami do lekarza?

Do góry