reklama
lawendowy_sen
Fanka BB :)
TeQuila, no własnie clexane ma to do siebie, że zawsze po podaniu zastrzyku robią się siniak i odczuwasz ból, szczególnie, jak próbuje się rozmasować miejsce po ukłuciu.i. Miałam już 4 stymulacje i po nich nie była aż tak dużo siniaków, jak po podaniu 14 zastrzyków clexane. Niestety nie umiem Ci odpowiedzieć, czemu tak się dzieje. Po prostu, ten typ tak ma.
lawendowy_sen
Gotadora, odzywaj się kochana. Kiedy masz wyniki???????
Ja oczywiście trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ja oczywiście trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kinga_1
TeQuila - jak brałam przy pierwszym podejściu to też tak miałam, że piekło. On ma zapobiec zakrzepom, stąd na pewno te siniaki ( nawet na ulotce jest napisane, że mogą być krwiaki).
Kinga_1
Gotadora - trzymam kciuki za Twoją weryfikację i czekam na dobre wieści :-)
lawendowy_sen
Pełna_nadziei, a Ty gdzie się podziewałaś?????
A za poniedziałek, trzymam mocno kciuki, żeby Maluch się ujaił. A kogo mam Ci życzyć???? Chłopca? czy dziewczynki?
No i życzę dużo zdrówka.
A za poniedziałek, trzymam mocno kciuki, żeby Maluch się ujaił. A kogo mam Ci życzyć???? Chłopca? czy dziewczynki?
No i życzę dużo zdrówka.
lawendowy, kinga dzieki za odpowiedz juz myslałam ze cos ze mna nie tak ze za bardzo sie spinam przy nich albo cos ale uspokiolyscie mnie a ulotki szczerze mówiąc nie czytałam bo mam juz dosyc skutków ubocznych wyczytanych z tych wszystkich leków ktore do tej pory przyjelam:-)
martka273
laski- beta 492,8 !!!!!!!!!!!!to już chyba nie spadnie, co?????:-)
martka tak bardzo sie cieszę ze ci sie udało gratuluje z całego serca kochana dbaj o siebie i maluszki i juz niczym sie nie przejmuj napewno juz nie spadnie tylko bedzie rosnąc razem z maluszkiem albo kilkoma maluszkami :-)
reklama
Podziel się: