Netiaskitchen
Fanka BB :)
Fajnie mieć takie wsparcie w rodzinieDziękuję za odpowiedź bo myślałam że jak nie wyjdzie za 1 razem to znów wszystko od nowa. Niby mamy na to fundusze ale i tak niepewność była. Po rozmowie z rodziną stałam się spokojniejsza, ciągle były pytania do samej siebie "a co będzie jak się nie uda za pierwszym razem " dziś już wiem że dzięki moim najbliższym, nie spocznę do póki maleństwo nie będzie na świecie ❤ mam w nich ogromne wsparcie, psychiczne jak i finansowe. Dzięki temu mogę spać spokojnie ❤ codziennie dziękuję Bogu że ich mam. I mam nadzieję że wspólnie w niedługim czasie będziemy mogli im za to podziękować ❤ że już w przyszłym roku wraz z maleństwem im za to podziękujemy. Ale co będzie czas pokaże... Ja wierzę ze wszystko się uda ❤ Mi jak i wam. Ze juz niedługo przeniesiemy się na forum przyszłych mam❤ że już niedługo każda z nas będzie mogła powiedzieć "rodze w 2021" będziemy na wzajem wymieniać się ciążowymi zachciankami, albo ich brakiem. Ciążowymi dolegliwościami, oraz ciążowymi brzuszkami ❤ trzymam za każdą z nas ogromne kciuki
Ja jednak wolę urodzić w 2020a za Was oczywiście będę trzymała kciuki, żeby udalo się w 2021