reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Zaradni jestescie - serio... Quwa ile to trzeba przejsc i tk jak pisalas zajsc w ciaze a potem NIE DAJ BOZE jakies komplikacje i dopiero sa schody ;( Trzymaj sie malenka ❤ Swiecisz przykladem !
Tak, ale nie patrzcie się na mnie. Normalnie aż tak źle nie jest. Jestem na maksa wybrakowanym egzemplarzem. Podobno ciąża jest fajna :)

I tak mam szczęście, że dni mijają a mała rośnie.

reklama
Ja byłam w zeszłym tygodniu na pedi . I dzień przed tak sobie patrze i mówię sama do siebie - zapuscilas się trochę kobieto w tych rejonach 🤣🤣🤣🤪🤦🏻‍♀️I mialalm nawet plan, żeby trochę sobie ogarnąć ... ale myśle sobie - kurde płacić i jeszcze pójść ze zrobionymi ?! No way 😂 ale teraz nowrmalnie jakbym odżyła 😜kocham zadbane kobiece stopy . Zawsze latem patrze pierwsze na ... stopy 😝i jak widzę skorupę na piętach - sorrry nie zaprzyjaźnimy się raczej 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Uuuuuu to ja odpadam bo mam delikatne stopy i wiecznie jakies bable i otarcia :( i to jest moj koszmar a juz najgorzej jak sa upaly odparzenia otarcia murowane najwygodniej mi ostatnio w japonkach😅🤣

Dziewczyny to forum jest niesamowite ja się tak stresuje jutrzejsza wizyta ale jak was czytam to leje w majty. Niech to forum rośnie w siłę bo pewnie nie zdjęcie sobie sprawy ile jest takich jak Ja które boją się odezwać i tylko podczytuja. Dzięki wam in vitro jest takie NATURALNE, LAGODNIEJSZE, NAMACALNE !!!!

Jak bedziesz mieć zamrozone zarodki to potem criotransfer wg cennika kliniki czyli coś miedzy pewnie 2 a 3 tys z różnymi dodatkami i lekami.
Niby już mało, ale moje 4 nieudane criotransfery to wyszło mniej wiecej tyle co cała nowa procedura
Dziękuję za odpowiedź 😘 bo myślałam że jak nie wyjdzie za 1 razem to znów wszystko od nowa. Niby mamy na to fundusze ale i tak niepewność była. 🤷‍♀️ Po rozmowie z rodziną stałam się spokojniejsza, ciągle były pytania do samej siebie "a co będzie jak się nie uda za pierwszym razem " dziś już wiem że dzięki moim najbliższym, nie spocznę do póki maleństwo nie będzie na świecie ❤️ mam w nich ogromne wsparcie, psychiczne jak i finansowe. Dzięki temu mogę spać spokojnie ❤️ codziennie dziękuję Bogu że ich mam. I mam nadzieję że wspólnie w niedługim czasie będziemy mogli im za to podziękować ❤️ że już w przyszłym roku wraz z maleństwem im za to podziękujemy. Ale co będzie czas pokaże... Ja wierzę ze wszystko się uda ❤️ Mi jak i wam. Ze juz niedługo przeniesiemy się na forum przyszłych mam❤️ że już niedługo każda z nas będzie mogła powiedzieć "rodze w 2021" będziemy na wzajem wymieniać się ciążowymi zachciankami, albo ich brakiem. Ciążowymi dolegliwościami, oraz ciążowymi brzuszkami ❤️ trzymam za każdą z nas ogromne kciuki ✊✊

reklama
Do góry