reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A ja jestem gola i wesola 👍 Jak mnie przeprowadzil do siebie z Katowic to sie tym nie interesowalam tylko chodzilam z nim za reke po miescie co chwile w nowych sukienkach jak stroz w Boze Cialo 😂😂😂 Chyba mam kolejny powod zeby mu nagadac ;)
Hehehe my z mezem zamieszkalismy po 2och tygodniach znajomosci wiec nawet nie randkowalismy-byla 1 randka i juz.Wiec w sumie nie mielismy sie kiedy soba chwalic😉

Tak, 14. I tak pewnie do końca.
Dzieckiem zajmuje się mąż. Wszystko on robi.
W sumie to nam wirus z nieba spadł bo wszyscy jesteśmy razem w domu.
Zaradni jestescie - serio... Quwa ile to trzeba przejsc i tk jak pisalas zajsc w ciaze a potem NIE DAJ BOZE jakies komplikacje i dopiero sa schody ;( Trzymaj sie malenka ❤ Swiecisz przykladem !

Ja już widzę oczami wyobraźni ten seks na zgodę ☄☄☄🔥💥💥💥💥
Najlpesze jest to ze caly czas spimy w jednym lozku ;) W piatek jak przyszlam po blakaniu sie po miescie bo padalo zsnelam na kozecie to nie poszedl do sypialni tylko spal na drugiej na przeciwko ;) Po co sie pytam?!!1 A zasnelam po 19 - masakra - no ale rano znowu sie zaczelo i pojechal na strzelnice a mnie zamknal w domu ;)

Hehehe my z mezem zamieszkalismy po 2och tygodniach znajomosci wiec nawet nie randkowalismy-byla 1 randka i juz.Wiec w sumie nie mielismy sie kiedy soba chwalic[emoji6]
My w realu też spędzilsmy razem 2 tygodnie w sumie przed zamieszkaniem razem [emoji6] Znaliśmy się w sumie półtora roku, ale tylko wirtualnie [emoji16]

reklama
Do góry