reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Tu już będę spokojna. 50% odpowiedzialności przejmie tatuś.
Ja się nie nadaje do zajścia i bycia w ciąży. Potem już jest spoko. Macierzyństwo przychodzi mi naturalnie. Ale też muszę w końcu być w czymś dobra, nie? Po 9 miesiącach horroru czekam na nagrodę.
Wiem, że będzie ciężko ale samo to, że już nie w moim brzuchu wszystko zmienia.
Będę mogła wstac z łóżka, zrobić sobie kanapkę, wyjść na spacer...
Rozumiem, w sumie też tak mam z macierzyństwem, co jednak nie zmienia faktu, że wiele rzeczy mnie stresowało, zwłaszcza na początku. No cóż, życzę żeby ciąża minęła jak najszybciej i najlżej jak to możliwe.

reklama
U nas póki co tfu tfu super. W czwartek wyszlam do domu i ogarniamy nowa rzeczywistość, która póki co jest dość łaskawa (wbrew oczekiwaniom). A Inka mega grzeczna i spokojna w porównaniu do starszej siostry.
A Ty czekasz na okres i działasz prawda? Bo ja czytam na bierzaco tylko mniej się odzywam. Ale kibicuje nadal bardzo mocno każdej z osobna [emoji16]
Zobacz załącznik 1129850
Jaki usmiechniety slodziak😍😍😍😍cudo🤗🤗🤗🤗🤗🤗

Dalej jest szpital psychiatryczny 😂😂😂teraz juz wiem co jest ze mną nie tak 😂 Zawsze jak wyjezdzalam na wakacje do kuzynek do Jeleniej Góry to wszystkie dzieci sie ze mnie smialy ze ja pochodzę z wariatkowa 😂
Moja bratowa pochodzi z Legnicy wiec dobrze znam😉Imprezki byly dobre😂
Witam Cie sąsiadko 😉
Na moim podwórku i w szkole słowo Bolesławiec znaczyło tylko jedno. Nie można było powiedzieć, że tam się było no od razu szly teksty, że na pewno w wariatkowie... A Bolesławiec to ładne miasteczko. Legnica paskudna. Jeszcze Złotoryja jest ładna.

U nas póki co tfu tfu super. W czwartek wyszlam do domu i ogarniamy nowa rzeczywistość, która póki co jest dość łaskawa (wbrew oczekiwaniom). A Inka mega grzeczna i spokojna w porównaniu do starszej siostry.
A Ty czekasz na okres i działasz prawda? Bo ja czytam na bierzaco tylko mniej się odzywam. Ale kibicuje nadal bardzo mocno każdej z osobna [emoji16]
Zobacz załącznik 1129850
Jeeeesssuuuuu ❤ ❤ ❤

Obawiam się, że po porodzie też się nie wyluzujesz. Po prostu będziesz się stresować czymś innym, ale niestety nie mniej [emoji6]
No😊😊😊święte słowa!!! 😊😊😊
Młodemu właśnie jakaś dziwna wysypka wylazła na karku we wtorek i dopiero w piątek rano zeszła. Akurat miałam juz umówioną wizytę u lekarza i masę myśli w głowie i na szczęście w piatek rano odetchnełam i odwołałam wizytę. Tak to jest, nie martwisz się mbiej, tylko martwisz się już innymi rzeczami 😘

reklama
Do góry