reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Oczywiście. Niestety ta mądrość przychodzi z czasem. Szczęśliwi, którzy są wyluzowani :)
Ja właśnie zaczęłam 20tc I jeszcze nie miałam chwili, w której bym się wyluzowała. Aż nie urodzę dla mnie to będzie nadal część invitro.

Stymulacja przy całej reszcie to jest nic.
Obawiam się, że po porodzie też się nie wyluzujesz. Po prostu będziesz się stresować czymś innym, ale niestety nie mniej [emoji6]

reklama
Ja już tez poćwiczone i właśnie zabieram się za coś słodkiego 😂wieje I pada , wiec na tę okoliczność zjem podwójną porcję😂
Tak, tak, to Cię jak najbardziej usprawiedliwia 😘😘😘. Jak już pocwiczyłaś to obowiązkowo trzeba cosik dobrego zezreć bo jeszcze nam schudniesz za bardzo i dopiero sie porobi 😊

Obawiam się, że po porodzie też się nie wyluzujesz. Po prostu będziesz się stresować czymś innym, ale niestety nie mniej [emoji6]

Tu już będę spokojna. 50% odpowiedzialności przejmie tatuś.
Ja się nie nadaje do zajścia i bycia w ciąży. Potem już jest spoko. Macierzyństwo przychodzi mi naturalnie. Ale też muszę w końcu być w czymś dobra, nie? Po 9 miesiącach horroru czekam na nagrodę.
Wiem, że będzie ciężko ale samo to, że już nie w moim brzuchu wszystko zmienia.
Będę mogła wstac z łóżka, zrobić sobie kanapkę, wyjść na spacer...

reklama
Do góry