JestemMama!
Fanka BB :)
6 mam miec, za rowny miesiąc jak wszystko pójdzie zgodnie z planem.Tak jak dziewczyny mówią musisz zdecydować sama. A powiedz kochana czy Ty już po punkcji?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
6 mam miec, za rowny miesiąc jak wszystko pójdzie zgodnie z planem.Tak jak dziewczyny mówią musisz zdecydować sama. A powiedz kochana czy Ty już po punkcji?
A Widzisz źle. Zrozumiałam. Masz krótki czy długi protokół? Kiesy zaczynasz stymulację sorki ze tyle pytań ale ja czekam na wyniki kariotypow i też jadę do kliniki i mam cichą nadzieję że w sierpniu uda się wystartować. AMH już odebrałam. Teraz tylko jeszcze zostało czekać.. Łudze się że może będzie trochę wcześniej niż po 6 tyg6 mam miec, za rowny miesiąc jak wszystko pójdzie zgodnie z planem.
Wiesz co... te zakazy to dlatego ze sie boi o CiebieCzesto uzywasz zwrotow o duuu...piieee i iinnych takich Dziekuje ze chociaz ty mnie rozumiesz ❤❤❤ Przeciez ja nie histeeryzuje tylko troche sie wycofalam z zycia domowego, małzenskiego i jak widac on to zle znosi... A wysatrczyloby zeby ze mna na spokjnie o tej opcji porozmawial - tak jak wtedy kiedy tego potzrebowalam i stalismy przed trudnym wyborem zrobienia PGD - wszystko by wrocilo na swoje tory... Przeciez to nie jest jakas moja zachcianka ;( Jeszcze teraz jakies zakazy - co on chce tym osiagnac - ja tez go nie znam z tej strony bo nigdy nie byl zaborczy i niczego mi nie nakazywal ;( Ja nie moge a sam sobie pojechal do Łodzi postrzelac -nooooooo noz sie w kieszeni otwiera Ale postanowilam nie reagowac. Mam momenty ze chcialabym sie mocno do niego wtulic albo posmiac sie jak kiedys - ale sie musze hamowac. Wczoraj stwierdzilam ze poogladam sobie na dole tv i mi sie tak cudownie spac zachcialo a mamy takie dwie kozety nie rozkladane. Bylam sama z moimi psami i zasnelam o 7 rano sie obudzilam na tej kozecie a on po drugiej stronie na tej malej i te kulochy mu zwisaly az w kolanach - wiesz jak mi sie smiac chcialo - na ale jak od rana mi robil zakazy to mi sie wszystkiego odechcialo Ehhhh jak dobrze zemoge to sie wyzalic boprzeciez w domu o tym nie powiem Kolezankom tez bym sie bala bo by mialy pewnie uzywke
Powiem szczerze że sama się zdziwiłam, bo mam krótki. Wczoraj byłam w klinice lekarz zobaczył wyniki, powiedział co jeszcze dorobić i powiedział że powinniśmy się zmieści aby do 10 lipca zakończyć wszystko bo tak mam ważne niektóre badania dostałam tabletki i mam się 19 wstawić w klinice ponownie z resztą wyników, po leki i działamy Maz gdy się dowiedział miał łzy w oczach nasze marzenie może się niedługo spełnić Sama w to jeszxze nie wierzę ale mam ogromną nadzieje ze sie wszystko udaA Widzisz źle. Zrozumiałam. Masz krótki czy długi protokół? Kiesy zaczynasz stymulację sorki ze tyle pytań ale ja czekam na wyniki kariotypow i też jadę do kliniki i mam cichą nadzieję że w sierpniu uda się wystartować. AMH już odebrałam. Teraz tylko jeszcze zostało czekać.. Łudze się że może będzie trochę wcześniej niż po 6 tyg
A co do kariotypu to możesz się na czekać trochę nie wiem czy to standard czy nie ale ja czekałam 2 miesiace badanie wykonane dokładnie 2 kwietnia a wczoraj dzwonili z przychodni że już w końcu są wyniki.A Widzisz źle. Zrozumiałam. Masz krótki czy długi protokół? Kiesy zaczynasz stymulację sorki ze tyle pytań ale ja czekam na wyniki kariotypow i też jadę do kliniki i mam cichą nadzieję że w sierpniu uda się wystartować. AMH już odebrałam. Teraz tylko jeszcze zostało czekać.. Łudze się że może będzie trochę wcześniej niż po 6 tyg
Jestem na straży ostatnio córka nerwowa bo wychodzą ząbki, więc nie zostawiam samej w łóżku. Śpi ze mną oczywiście Mąż z synem komedie oglądają i mnie wnerwiają .....śmieją się ....a ja nie mogę z nimi tylko leżę już w łóżku.Ja właśnie rozważam pójście spać... Byliśmy dziś ogarniać mieszkanie i po calym dniu jestem padnięta. Niby próbuję oglądać film, ale bardziej próbuję niż oglądam. Jakieś towarzyskie wyjścia zapowiadają się dopiero w przyszłym tygodniu, więc na razie możnaby skorzystać i zrobić coś dla siebie i maluszka. Chyba sama siebie przekonałam, ze to nic zlego położyć się przed 22
A co Ty porabiasz?