mary.m
Fanka BB :)
Dziewczyny powiedzcie mi proszę czy wy brałyście l4 z pracy po transwerze, chce w poniedziałek porozmawiać z moim przełożonym ze lada chwila może mnie już nie być w pracy... Zajmuje takie stanowisko że nie mogla bym odejść z dnia na dzień ( nie miała bym sumienia ich zostawić z tym wszystkim) i chce mu delikatnie powiedzieć żeby szukał zastępstwa za mnie. Wiem że gdy tylko się uda od razy ide na l4 bo nie chce ryzykować ale jak to jest po transwerze czy wy brałyście? Bo IuI nie brałam... A nie wiem jak teraz postąpić..
Po punkcjach brałam, bo źle się czułam, ale po transferach wolałam pracować, żeby zająć czymś innym głowę. A co do rozmowy z przełożonym, to powiedziałam kiedyś kierowniczce o in vitro, bo była całkiem ok i jak w pracy ogłosili u nas za kilka miesięcy duże zwolnienia grupowe to zasugerowała mi, że to świetny czas na ciążę. Powiedziałam jej co i jak, że próbuję od lat i cóż, ona w międzyczasie zaszła, urodziła, siedzi już kilka miesięcy na macierzyńskim, a ja dalej w pracy, tylko mam już inny zespół i kierownika eh.. zazdroszczę tym co potrafią tak na zawołanie zajść w ciążę