bazylia128
Fanka BB :)
Wczoraj jak wrocilam do domu bylam caluska mokra tak u nas lalo I to byl taki gruby deszcz ze az bolalo Łukasz mi powiedzial ze jeszcze nikt w zyciu go tak nie denerwowal jak ja i daje mi tydzien zeby sie ogranac powiedzial ze go prowokuje - niby jak, jak sie prawie caly czas mijamy Dzisiaj juz pojechal na strzelnice - i baaaaardzo dobrze Mysle ze byloby innaczej gdyby nie to ze sie wycofal z ak - ja nie mowie ze od razu chcialabym tak zrobic ale wolalabym miec jakis "plan w razie wu", a poza tym obiecal mi - a nauczyl mnie ze jak cos obiecuje to dotrzymuje obietnicy - taka jestem pamietliwa ;( Musze cos wymyslec na dzisiaj - z domu dzisiaj nie moge wyjsc bo mi zabronil extra, powiedzial ze sam zrobi zakupy... Qrwa jak sie wszystko pojeba....loooo nooooo - jeszcze nigdy tak nie mielsimy. Zawsze mnie podchodzil swoimi sposobami, na wszystko pozwalal a teraz robi wszystko na sile i ze podobno juz ma resztki cierpliwosci ;( A ja tylko chce sobie pobyc sama - gdybym mogla wziac jakies wolne to bym od razu wyjechala