bazylia128
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taaaak, po hu....było, deszcz zaczął padać i poddaliśmy się po 21. Dziś w całej lodówce śmierdzi kiełbasą . Pokroilam ją jak Necia pokazała i dziś wieczorem zjemy choćby się waliło i paliło .Jprdl wczoraj zasnełam po 19 - tej i spalam do rana ponad 12 h Łukasz mi nie przeszkadzal, @fredka84 jak tam bylo ognicho ?
Super, trzymam kciuki za ciebie . Masz rację, nie nakręcaj się i niczego nie doszukuj . Ja miałam 4 nieudane transfery i wszystkie objawy świata już przeszłam, co transfer to było inaczej i jak widać nic z tego nie wyszło .Dziewczyny 02 czerwca miałam transfer blastki 5.1.1 dzisiaj 4 dzień po transferze i się zastanawiam czy powinna mieć już jakieś objawy? Dodam że pierwszego dnia po transferze źle się czułam, byłam senna brak apetytu, myśląc o jedzeniu było mi niedobrze. Teraz wszystko minęło i jest ok nie chce się nakręcać bo wcześniej miałam 4 transfery negatywne
W klinice mówili żeby zrobić w piątek ale ja polecę zrobić już w środę 10 czerwcaSuper, trzymam kciuki za ciebie . Masz rację, nie nakręcaj się i niczego nie doszukuj . Ja miałam 4 nieudane transfery i wszystkie objawy świata już przeszłam, co transfer to było inaczej i jak widać nic z tego nie wyszło .
Kiedy robisz betę?
Ja mam 10, wlasnie mialam sie pytac... Bardzo mnie pobolewa brzuch i czasami mam takie jakby kolatanie serca ... Czy to tak moze byc? Nigdy nie bralam tak dlugo i takiej dawki tego leku... Tylko ty masz chyba jeszcze jakis dodatkowy lek co nie? Ja mam tylko to.Taaaak, po hu....było, deszcz zaczął padać i poddaliśmy się po 21. Dziś w całej lodówce śmierdzi kiełbasą . Pokroilam ją jak Necia pokazała i dziś wieczorem zjemy choćby się waliło i paliło .
Ile ty bierzesz tego encortonu? Przyznaj się . Ja tylko rano 1tabletke 5mg
Wpisalam w kalendarz - bedziemy czekac razem z toba na wynikW klinice mówili żeby zrobić w piątek ale ja polecę zrobić już w środę 10 czerwca
Ja wole sobie zrobić zastrzyk niż połykać tabletkęDzień Dobry dziewczynki
Ja właśnie po zastrzyku, ale Wam powiem że kurde za każdym razem jestem tak samo zestresowana jak za pierwszym razem.. Ehh kurde chyba sie jednak do tego nie przyzwyczaje Życzę Wam milego dnia
Wpisalam w kalendarz - bedziemy czekac razem z toba na wynik