reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny 02 czerwca miałam transfer blastki 5.1.1 😍 dzisiaj 4 dzień po transferze i się zastanawiam czy powinna mieć już jakieś objawy? Dodam że pierwszego dnia po transferze źle się czułam, byłam senna brak apetytu, myśląc o jedzeniu było mi niedobrze. Teraz wszystko minęło i jest ok 😊 nie chce się nakręcać bo wcześniej miałam 4 transfery negatywne 😒

Jprdl wczoraj zasnełam po 19 - tej i spalam do rana ponad 12 h :o :o :oŁukasz mi nie przeszkadzal, @fredka84 jak tam bylo ognicho ?
Taaaak, po hu....było, deszcz zaczął padać i poddaliśmy się po 21🙁. Dziś w całej lodówce śmierdzi kiełbasą 😂. Pokroilam ją jak Necia pokazała i dziś wieczorem zjemy choćby się waliło i paliło 😉.
Ile ty bierzesz tego encortonu? Przyznaj się 😉. Ja tylko rano 1tabletke 5mg

Dziewczyny 02 czerwca miałam transfer blastki 5.1.1 😍 dzisiaj 4 dzień po transferze i się zastanawiam czy powinna mieć już jakieś objawy? Dodam że pierwszego dnia po transferze źle się czułam, byłam senna brak apetytu, myśląc o jedzeniu było mi niedobrze. Teraz wszystko minęło i jest ok 😊 nie chce się nakręcać bo wcześniej miałam 4 transfery negatywne 😒
Super, trzymam kciuki za ciebie 😘. Masz rację, nie nakręcaj się i niczego nie doszukuj 😜. Ja miałam 4 nieudane transfery i wszystkie objawy świata już przeszłam, co transfer to było inaczej i jak widać nic z tego nie wyszło 😘.
Kiedy robisz betę?

Super, trzymam kciuki za ciebie 😘. Masz rację, nie nakręcaj się i niczego nie doszukuj 😜. Ja miałam 4 nieudane transfery i wszystkie objawy świata już przeszłam, co transfer to było inaczej i jak widać nic z tego nie wyszło 😘.
Kiedy robisz betę?
W klinice mówili żeby zrobić w piątek ale ja polecę zrobić już w środę 10 czerwca 😊

Taaaak, po hu....było, deszcz zaczął padać i poddaliśmy się po 21🙁. Dziś w całej lodówce śmierdzi kiełbasą 😂. Pokroilam ją jak Necia pokazała i dziś wieczorem zjemy choćby się waliło i paliło 😉.
Ile ty bierzesz tego encortonu? Przyznaj się 😉. Ja tylko rano 1tabletke 5mg
Ja mam 10, wlasnie mialam sie pytac... Bardzo mnie pobolewa brzuch i czasami mam takie jakby kolatanie serca ... Czy to tak moze byc? Nigdy nie bralam tak dlugo i takiej dawki tego leku... Tylko ty masz chyba jeszcze jakis dodatkowy lek co nie? Ja mam tylko to.

reklama
Do góry