reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dzisiaj mam 3 dzien cyklu ;)
I tez qwa zawsze mam jakies takie slabe te okresy ale ja to sobie przetlumaczylam ze chyba lepiej tak niz na odwort bo jak sa takie mocne i ze skrzepami czy z CZYMS ;) to mozna podejrzewac endomende a jak widzisz u mnie AMH w huuu...j a okres gora 4 dni i to na czwarty juz takie cos rozowe tylko nie wiadomo co ;)

reklama
Ni chce za czesto na niego patrzec ale zdarza sie jak spojrze to na to zdjecie to z taka czulascia ;) Bez sensu ale to silniejsze ode mnie ;) Wiesz ze ja nawet po pustym jajku mowilam ze to nie byla ciaza bo przeciez nie bylo zarodka wiec w razie wu bede znowu musiala sobie cos w glowie poprzestawiac ;) smutne to bardzo ale jak tu zyc ;) I powiem ci to chyba gorzej znac plec zarodka na tak wczesnym etapie...
Wiesz że masz rację 🤔. Chyba też bym inaczej traktowała zarodeczka gdybym wiedziała że to moja Janeczka lub Mania tam jest ❤️❤️❤️

Uciekł mi gdzie post.. Ja wogole nie nadążam za forum bo tyle jest tego naprodukowane ;) 5tka powinna się wydostać z otoczki, ja taka raz miałam a Twoja właśnie chyba zaczyna więc jest taka między 4 a 5 pewnie ale to nie ma znaczenia bo 4 i 5 maja generalnie te same statystyki powodzenia więc ma super zarodek no i do tego zdrowy!

@motylek24 od razu znalazlam zdjecia z HSG, czy u ciebie tez to tak wygladało? Bo u nas podobne kliniki ;)

A to jakos bylo tak ze poczatkowo bylo widac tylko jeden zarodek co nie? ;) To dobrze ze nie pracujesz ;) Moja kuzynka, bo u mnie wrodzinie sie naturalnie rodza blizniaki - moja babcia z blizniakow ;) tez sie strasznie czula i caly czas plakala ;)a w polowie ciazy jej sie poprawilo ;) Ciekawe jaka plec? A moze parka? PAmietam ze ty nawet poczatkowo mialas nie za wysoka ta bete ;) A to ci psikus ;) Ojjj to po porodzie bedziesz miala co robic no i nszanse na wikesza gromadke bo tez chyba chcialas miec wiecej dzieci ?
U mnie drożność robili podczas laparoskopii. Opis tej operacji to wielka porażka . Lekarz w Bocianie pytał co to ma być hehe....a gdzie film z zabiegu.... dlatego nie wierzył co tam napisali.

I tez qwa zawsze mam jakies takie slabe te okresy ale ja to sobie przetlumaczylam ze chyba lepiej tak niz na odwort bo jak sa takie mocne i ze skrzepami czy z CZYMS ;) to mozna podejrzewac endomende a jak widzisz u mnie AMH w huuu...j a okres gora 4 dni i to na czwarty juz takie cos rozowe tylko nie wiadomo co ;)
Ja też niedawno narzekałam na super krótki 3 -dniowy okres 😱.
Jak to masz 3dc😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱. I nie bierzesz leków???????

@motylek24 od razu znalazlam zdjecia z HSG, czy u ciebie tez to tak wygladało? Bo u nas podobne kliniki ;)

A to jakos bylo tak ze poczatkowo bylo widac tylko jeden zarodek co nie? ;) To dobrze ze nie pracujesz ;) Moja kuzynka, bo u mnie wrodzinie sie naturalnie rodza blizniaki - moja babcia z blizniakow ;) tez sie strasznie czula i caly czas plakala ;)a w polowie ciazy jej sie poprawilo ;) Ciekawe jaka plec? A moze parka? PAmietam ze ty nawet poczatkowo mialas nie za wysoka ta bete ;) A to ci psikus ;) Ojjj to po porodzie bedziesz miala co robic no i nszanse na wikesza gromadke bo tez chyba chcialas miec wiecej dzieci ?
U mnie drożność robili podczas laparoskopii. Opis tej operacji to wielka porażka . Lekarz w Bocianie pytał co to ma być hehe....a gdzie film z zabiegu.... dlatego nie wierzył co tam napisali.

Uciekł mi gdzie post.. Ja wogole nie nadążam za forum bo tyle jest tego naprodukowane ;) 5tka powinna się wydostać z otoczki, ja taka raz miałam a Twoja właśnie chyba zaczyna więc jest taka między 4 a 5 pewnie ale to nie ma znaczenia bo 4 i 5 maja generalnie te same statystyki powodzenia więc ma super zarodek no i do tego zdrowy!
A czy te oznaczenia dalej np AA AB BC CC maja duzze znaczenie? Ja czytalam na forum w novu ze wazniejsza jest wlasnie ta pierwsza cyferka? Ja mam 4AA czyli 4.11? To po co mroza te np 4CC jesli z gory wiadomo ze maja jakies wady?

reklama
Rozumiem ;) No ja tez mialam histero to potwierdzili ze jeden zupelnie niedrozny a drugi ma przepustowsc mysle ze wlasnie te berowiny ktore tak rzetelnie sobie nakladalam cos pmogly...

Do góry