reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Super - miło czytac o takich szczesliwych zakonczeniach ;) Myslalam ze in vitro rozpoczela swoja dzilalnosc głownie pod kobiety z niedroznościa jajowodow ;) ? O swojej psychice pisac juz chyba nie musze - bo jest mocno nadszarpnieta ;)
Z koleżanką śmiałyśmy się że ja synek tak skopał, że jajowody udroznil :) fakt jest, że urodziła drugie dziecko.

Kurde myślałam że to kleszcz a to malutka Bazylka ❤😍😍😍. Mysza, masz mercedesa wśród zarodków, więc więcej optymizmu w tych hu..jowych czasach ❤
Wiesz ze poczulam sie troche niepewnie wrzucajac to zdjecie 😂 😂 😂 przez chwilke jakbym swoje male dziecko na public wrzucala hehehehe masakra Dalej jestem pelna podziwu jak oni z takiego malego kropka potrafia plec wyczaic? A ty skad wiesz ze taki mercedes a nie jaki trabant co?

Wiesz ze poczulam sie troche niepewnie wrzucajac to zdjecie 😂 😂 😂 przez chwilke jakbym swoje male dziecko na public wrzucala hehehehe masakra Dalej jestem pelna podziwu jak oni z takiego malego kropka potrafia plec wyczaic? A ty skad wiesz ze taki mercedes a nie jaki trabant co?
He he he, trabanty kochana teraz w cenie są 😜.
Przywiązałaś się do zarodeczka? Ja jestem oziębła i nie mam takich uczuć 😜

He he he, trabanty kochana teraz w cenie są 😜.
Przywiązałaś się do zarodeczka? Ja jestem oziębła i nie mam takich uczuć 😜
Ni chce za czesto na niego patrzec ale zdarza sie jak spojrze to na to zdjecie to z taka czulascia ;) Bez sensu ale to silniejsze ode mnie ;) Wiesz ze ja nawet po pustym jajku mowilam ze to nie byla ciaza bo przeciez nie bylo zarodka wiec w razie wu bede znowu musiala sobie cos w glowie poprzestawiac ;) smutne to bardzo ale jak tu zyc ;) I powiem ci to chyba gorzej znac plec zarodka na tak wczesnym etapie...

reklama
Do góry