reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Chciałam zapytać czy przy 4 zarodkach w 1 dobie po zapłodnieniu mogę mieć jeszcze nadzieję że jakiś dotrwa do 5 doby tj. do zamrożenia.
U mnie też bardzo różnie, z 10 komórek wszystkie sie zaplodnily i powstało 7 blastocyst, a 2 lata później z 16 komórek 12 się zapłodniło i do 5 doby dotrwały tylko 3 blastki. Na razie tylko możesz czekać...

Ej @Murawa jest jeden Płock, ten pod Wawą 🤔. Mam 316km dokładnie
Ja jestem z Płocka, bym Was przenocowala wszystkie niestety w UK mieszkam, ale pierwsze słyszę o znachorze😱
Pewnie mnie nie pamiętacie, zniknęłam na długi czas bo "umierałam"... Bliźniaki mnie wykańczają, wy miotowalam po 10rszy dziennie, teraz 19tc u mnie i nadal wymiotuję ale mniej, a mdli mnie całe dnie... Buziaki dla wszystkich nowych i Starych dziewuszek🤗❤️

Hej dziewczynki 😁wiedzę , ze forum tez odzywa po koronie 🤪nie nadążam czytać na przerwach 🤦🏻‍♀️😂kilka tyg temu miałam jedna strone do nadgonienia a dziś znów 10 👏🏼🤪😍śmieje się do telefonu aż się patrzą na mnie jak na wariata 😂ale z ta kaszanka to było moje pierwsze skojarzenie 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

reklama
Ja pierdziu dziewczyny!!! Trzymajcie mnie bo już kuzwa nic nie kumam... Mam wynik amh z UCK (inne labo niż Invicta) robiony w 2dc czyli prawidłowo tym razem i wyszedł 5.70 !!!! A w Invicta 0.54... Te same jednostki ale inny sprzęt.. O co chodzi :( mam teraz 3 całkiem skrajne wyniki :(

Do góry