Ja tez Wawaklinika InvimedPij dużo wody, jedz białko i po kilku dniach powinno być lepiej. Ja po pierwszej stymulacji byłam na granicy hiperki, i takie objawy jak piszesz trzymaly jakiś tydzień. Potem minęło.
Ja też z Warszawyklinika invicta
reklama
motylek24
Fanka BB :)
Jak bardzo duży masz ten rozjazd. Mój syn tak ma od urodzenia. Minimum neutrofili to 1500 sztuk.Dziewczyny mam pytanie czy dopuszcza mnie do laparoskopi jak wyszły podwyższone limfocyty i obniżone neutrofile
Margoolcia
Ja na pl. Starynkiewicza.
Czarna1985
Kurcze kochana wyślesz mi namiary na niego?Widocznie gość faktycznie me energię
Ja serio czułam ciepło i to nie żart
Ręką nie dotykając od głowy do macicy
Netiaskitchen
U mnie też bardzo różnie, z 10 komórek wszystkie sie zaplodnily i powstało 7 blastocyst, a 2 lata później z 16 komórek 12 się zapłodniło i do 5 doby dotrwały tylko 3 blastki. Na razie tylko możesz czekać...Chciałam zapytać czy przy 4 zarodkach w 1 dobie po zapłodnieniu mogę mieć jeszcze nadzieję że jakiś dotrwa do 5 doby tj. do zamrożenia.
Netiaskitchen
Przy szpitalu, tak? Nie wiedzialam ze tam też robią in vitroJa na pl. Starynkiewicza.
Margoolcia
TakPrzy szpitalu, tak? Nie wiedzialam ze tam też robią in vitro
Ja jestem z Płocka, bym Was przenocowala wszystkie niestety w UK mieszkam, ale pierwsze słyszę o znachorzeEj @Murawa jest jeden Płock, ten pod Wawą . Mam 316km dokładnie
Pewnie mnie nie pamiętacie, zniknęłam na długi czas bo "umierałam"... Bliźniaki mnie wykańczają, wy miotowalam po 10rszy dziennie, teraz 19tc u mnie i nadal wymiotuję ale mniej, a mdli mnie całe dnie... Buziaki dla wszystkich nowych i Starych dziewuszek
Hej dziewczynki wiedzę , ze forum tez odzywa po koronie nie nadążam czytać na przerwach kilka tyg temu miałam jedna strone do nadgonienia a dziś znów 10 śmieje się do telefonu aż się patrzą na mnie jak na wariata ale z ta kaszanka to było moje pierwsze skojarzenie
reklama
Aduś16
Ja pierdziu dziewczyny!!! Trzymajcie mnie bo już kuzwa nic nie kumam... Mam wynik amh z UCK (inne labo niż Invicta) robiony w 2dc czyli prawidłowo tym razem i wyszedł 5.70 !!!! A w Invicta 0.54... Te same jednostki ale inny sprzęt.. O co chodzi mam teraz 3 całkiem skrajne wyniki
Podziel się: