reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Sony beta piękna, ciekawe czy bliźniaki?? Progesteron też ładny :tak:

Domat super przyrost bety a progesteron :szok: Wszystko możliwe, że maluch się podzielił :-) Gratulacje

Czy ktoras z Was przechodzila przez crio i moze mi troche powiedziec co mnie teraz czeka?
dzieki

Wanda oj serce mi sie sciska jak pomysle przez co teraz przechodzisz tak mi przykro... tak jak dziewczyny pisza napewno nastepnym razem sie uda - chociaz ci trudno dzisiaj w to uwierzyc. Piszesz ze juz mam plan dzialania i po @ podchodzisz do crio - czyli juz niedlugo i moze zaraz po mnie bedziesz miala transfer. Ja tez czekam na crio - niestety nie potrawie ci niczego doradzic bo sama pierwszy raz podchodze - wiem tylko ze nie ktorzy mowia ze wieksze szanse sa ze swiezaczkami inni ze z mrozonymi ale i tak jest to jedna wielka loteria - ale jak to mowia kto nie gra nie wygrywa. Uszy do gory - musi nam sie w koncu udac

Sony gratuluje pieknej betki - no to 100% Mamuska jestes:)

czesc dziewczyny z tą betą to cecha osobowa więc spokojnie czekajcie na usg (ja miałam 115 w 9dp 3 dniowych zarodków i 235 w 11dp i tez dziewczyny wróżyły wielopak) lekarz powiedział ze wynik standardowy i często te ktore maja mniejszą bete to wychodza bliżniaki a te z tzw standardową maja jedynaka więc jedyne pewne jest usg trzymam kciuki !!!!!!!!!! niech beda blizniaki dla tych które tego pragna!!!!

Sony gratulacje! Pięknie:)

Wanda tak mi przykro, ale musisz myśleć pozytywnie, że przed Tobą crio. mnie też czeka w tym cyklu wiec będziemy razem podchodzić. Musi być szczęśliwie! 3maj się ciepło:tak:

Sony, gratuluje wysokiej bety :-):-):-):-):-)

Wanda, ciesze sie,ze juz masz plan dzialania przygotowany.Zanim sie obejrzysz bedziesz miec crio. :tak:Mnie lekarka nigdy nie mowi jakie sa szanse. Wydaje mi sie jednak,ze u mnie w szpitalu maja maly procent skutecznosci przy mrozaczkach bo nie stawiaja oporu by podac 2 bastusie.Przy swiezynkach, to sie boja jak diabel swieconej wody.
Jednakze, juz nie jednej dziewczynie na tym forum udalo sie zajsc z mrozaczkami nawet jesli byly one gorszej jakosci niz sniezynki. Czasem jest tak,ze przy pierwszym podejsciu do in vitro ,organizm nie zaskakuje ale przy nastepnej probie juz wszsytko idzie jak z platka. POWODZENIA!!!!

reklama
Do góry