reklama
madzialenak
mama na pełen etat
Wanda bardzo Ci współczuję, wiem jak się czujesz :-( tulam mocno
martaczi
Fanka BB :)
dziewczyny a jak to jest z tym progesteronem mi nigdy nie kazali robić?!
madzialenak
mama na pełen etat
Sony beta piękna, ciekawe czy bliźniaki?? Progesteron też ładny
Domat super przyrost bety a progesteron Wszystko możliwe, że maluch się podzielił :-) Gratulacje
Domat super przyrost bety a progesteron Wszystko możliwe, że maluch się podzielił :-) Gratulacje
Zuzia2011
Czy ktoras z Was przechodzila przez crio i moze mi troche powiedziec co mnie teraz czeka?
dzieki
Wanda oj serce mi sie sciska jak pomysle przez co teraz przechodzisz tak mi przykro... tak jak dziewczyny pisza napewno nastepnym razem sie uda - chociaz ci trudno dzisiaj w to uwierzyc. Piszesz ze juz mam plan dzialania i po @ podchodzisz do crio - czyli juz niedlugo i moze zaraz po mnie bedziesz miala transfer. Ja tez czekam na crio - niestety nie potrawie ci niczego doradzic bo sama pierwszy raz podchodze - wiem tylko ze nie ktorzy mowia ze wieksze szanse sa ze swiezaczkami inni ze z mrozonymi ale i tak jest to jedna wielka loteria - ale jak to mowia kto nie gra nie wygrywa. Uszy do gory - musi nam sie w koncu udac
Sony gratuluje pieknej betki - no to 100% Mamuska jestes
czesc dziewczyny z tą betą to cecha osobowa więc spokojnie czekajcie na usg (ja miałam 115 w 9dp 3 dniowych zarodków i 235 w 11dp i tez dziewczyny wróżyły wielopak) lekarz powiedział ze wynik standardowy i często te ktore maja mniejszą bete to wychodza bliżniaki a te z tzw standardową maja jedynaka więc jedyne pewne jest usg trzymam kciuki !!!!!!!!!! niech beda blizniaki dla tych które tego pragna!!!!
Ktoś pytał o kalkulator przyrostu bety, więc wstawiam
HCG Calculator and hCG Level Tool | BabyMed.com
HCG Calculator and hCG Level Tool | BabyMed.com
Sony, gratuluje wysokiej bety :-):-):-):-):-)
Wanda, ciesze sie,ze juz masz plan dzialania przygotowany.Zanim sie obejrzysz bedziesz miec crio. Mnie lekarka nigdy nie mowi jakie sa szanse. Wydaje mi sie jednak,ze u mnie w szpitalu maja maly procent skutecznosci przy mrozaczkach bo nie stawiaja oporu by podac 2 bastusie.Przy swiezynkach, to sie boja jak diabel swieconej wody.
Jednakze, juz nie jednej dziewczynie na tym forum udalo sie zajsc z mrozaczkami nawet jesli byly one gorszej jakosci niz sniezynki. Czasem jest tak,ze przy pierwszym podejsciu do in vitro ,organizm nie zaskakuje ale przy nastepnej probie juz wszsytko idzie jak z platka. POWODZENIA!!!!
Wanda, ciesze sie,ze juz masz plan dzialania przygotowany.Zanim sie obejrzysz bedziesz miec crio. Mnie lekarka nigdy nie mowi jakie sa szanse. Wydaje mi sie jednak,ze u mnie w szpitalu maja maly procent skutecznosci przy mrozaczkach bo nie stawiaja oporu by podac 2 bastusie.Przy swiezynkach, to sie boja jak diabel swieconej wody.
Jednakze, juz nie jednej dziewczynie na tym forum udalo sie zajsc z mrozaczkami nawet jesli byly one gorszej jakosci niz sniezynki. Czasem jest tak,ze przy pierwszym podejsciu do in vitro ,organizm nie zaskakuje ale przy nastepnej probie juz wszsytko idzie jak z platka. POWODZENIA!!!!
reklama
martka273
sony GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!:-)
ja też chcę w końcu wysoką betę:-(wiem, nie powinnam marudzić, ale tak się boję....
ja też chcę w końcu wysoką betę:-(wiem, nie powinnam marudzić, ale tak się boję....
Ostatnia edycja:
Podziel się: