reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Naprawdę 😱 u was tak zimno. Przesylam 🌞🌞🌞
My właśnie rozkladamy basen bo u nas goraczka
Też zrobiłam takie zdjęcie ale przypomniało mi się że paznokcie nie pomalowane 😱. A ta moja psiorka zaraz by mi wypomniała😂
A tutaj nóżka ładna, pazurki ładne, nie ma do czego się przyczepić 😜.
Ja już zjarana siedzę w domu u kawę piję, usnęłam na leżaku bo ogólnie źle się czułam, biegać nie byłam bo głowa mocno bolała 🙄. Ale teraz już się lepiej czuję 🙂

Plan wykonany:tarta zrobipna-no moze kruszonka nie wyszla i chlebek razowy upieczony wlasnue pozarlam 2 cieple kromy z maselkiem miam😋

Załączniki

• 20200531_140052.jpg
    20200531_140052.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 66
  • 20200531_130918.jpg
    20200531_130918.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 65
Też zrobiłam takie zdjęcie ale przypomniało mi się że paznokcie nie pomalowane 😱. A ta moja psiorka zaraz by mi wypomniała😂
A tutaj nóżka ładna, pazurki ładne, nie ma do czego się przyczepić 😜.
Ja już zjarana siedzę w domu u kawę piję, usnęłam na leżaku bo ogólnie źle się czułam, biegać nie byłam bo głowa mocno bolała 🙄. Ale teraz już się lepiej czuję 🙂
Bidulko moja ale dobrze ze jest juz lepiej. Mnie jak glowa boli to mam dzien z zycia wyciety.
Kuzwa robie beze po raz setny ale tym razem mi popekala. Czy ja cos zle zrobilam🙈

reklama
No co za pyszności dziś robicie?? Ja mam teścia na obiad wiec nasze menu na dziś to zupa krem z pora i szparagów, kurczak pieczony z batatami pieczonymi, a na deser mini batoniki bounty ;) batoniki są bez cukru tylko z miodem ;) Zobacz załącznik 1126965
Teraz to mam zagwozdkę🤔🤔🤔🤔. No gdzie by tu zamieszkać? U ciebie, Bazylii czy u Neci? Ciężki wybór, wszystkie zajebiaszczo gotują 😱😍😍

Do góry