Łeeee no super pani kierowniczko . Nie jest źleNowa praca jako kierownik oddziału w serwisie kurierskim
Taka sobie ale u nas taki kryzys na rybku pracy ze lepsze to niż nic. A głownie dlatego ze chce szybko uzbierać na druga procedurę
reklama
Też zrobiłam takie zdjęcie ale przypomniało mi się że paznokcie nie pomalowane . A ta moja psiorka zaraz by mi wypomniałaNaprawdę u was tak zimno. Przesylam
My właśnie rozkladamy basen bo u nas goraczka
A tutaj nóżka ładna, pazurki ładne, nie ma do czego się przyczepić .
Ja już zjarana siedzę w domu u kawę piję, usnęłam na leżaku bo ogólnie źle się czułam, biegać nie byłam bo głowa mocno bolała . Ale teraz już się lepiej czuję
Ale super! zazdroNaprawdę u was tak zimno. Przesylam
My właśnie rozkladamy basen bo u nas goraczka
Czarna1985
Fanka BB :)
Przepraszam. Wsiadac w auta i do mnie przyjeżdżać. Zapraszam was wszystkie❤No nie drecz nas tu
PychotaPlan wykonany:tarta zrobipna-no moze kruszonka nie wyszla i chlebek razowy upieczony wlasnue pozarlam 2 cieple kromy z maselkiem miam
Czarna1985
Bidulko moja ale dobrze ze jest juz lepiej. Mnie jak glowa boli to mam dzien z zycia wyciety.Też zrobiłam takie zdjęcie ale przypomniało mi się że paznokcie nie pomalowane . A ta moja psiorka zaraz by mi wypomniała
A tutaj nóżka ładna, pazurki ładne, nie ma do czego się przyczepić .
Ja już zjarana siedzę w domu u kawę piję, usnęłam na leżaku bo ogólnie źle się czułam, biegać nie byłam bo głowa mocno bolała . Ale teraz już się lepiej czuję
Kuzwa robie beze po raz setny ale tym razem mi popekala. Czy ja cos zle zrobilam
Czarna1985
Wpadaj . ZapraszamAle super! zazdro
reklama
Teraz to mam zagwozdkę. No gdzie by tu zamieszkać? U ciebie, Bazylii czy u Neci? Ciężki wybór, wszystkie zajebiaszczo gotująNo co za pyszności dziś robicie?? Ja mam teścia na obiad wiec nasze menu na dziś to zupa krem z pora i szparagów, kurczak pieczony z batatami pieczonymi, a na deser mini batoniki bounty batoniki są bez cukru tylko z miodem Zobacz załącznik 1126965
Podziel się: