Ludzie to debile.Po kobiecue widac ze przytyla i wodac ze jest w cuazy a pni NIE ze to s-tucxny brzuch.Qrwa!No i cos tam bylo tez ze ona sobie przykleja ten brzuch co nie?
reklama
A lekarz który robił mi jeden z transferów (bo wiecznie kto inny robi) powiedział, że jak zacznę sikać to tylko mu nie w oczy, bo jak z zarodkiem wtedy trafiOoo kochana to jest największa misja ja miałam ten trudny transfer to najpierw 45 min mi tam grzebał potem dali mi jeszcze szklankę wody żebym jeszcze dopełniła ten pęcherz i miałam jeszcze kroplówkę podłączona i jak szlam na ten transfer to zgięta w pół i zapłakana i mówię nie No ja już nie utrzymam będę sikać. Ledwo wlazlam na ten fotel i on tam znów ten wziernik a ja chciałam jednocześnie trzymać siku ale się rozluźnić żeby dobrze włożył cewnik ile naciskał usg na brzuch i musiałam zaciskach wszystko żeby nie sikać teraz mnie to śmieszy ale wtedy strasznie płakałam a jak było po transferze to tak skoczyłam z tego fotela i ruszyłam do łazienki ze prawie kroplówkę wyrwałam
Ale jestem analfabetka-hehehe ale to tfn telefon i te litrrku tak nlisko siebie a moj palec hakus duzyLudzie to debile.Po kobiecue widac ze przytyla i wodac ze jest w cuazy a pni NIE ze to s-tucxny brzuch.Qrwa!
Noooo, bijesz @bazylia128 na głowę Te Twoje ostatnie zdanie - rewelacja, i ta minka. Pamiętaj, jesteś nasz nadworna numbe oneAle jestem analfabetka-hehehe ale to tfn telefon i te litrrku tak nlisko siebie a moj palec hakus duzy
bazylia128
Fanka BB :)
Ja ty @fredka84 ciagle tylko pisalam zeby mnie poprawiala Teraz poj akims roku juz nikt na to nie zwraca uwagiAle jestem analfabetka-hehehe ale to tfn telefon i te litrrku tak nlisko siebie a moj palec hakus duzy
bazylia128
Ja sie przed cycata chowam i potrafie sie smiac bez mimiki na buzi Dzisiaj jej powiedzialam zeby byla spokojna i mi nie przeszkadzala bo sie musze skupiac a quuwaaa od rana na forum pisze pierdolyKuwa @Kasiekt właśnie w milczeniu z ciebie leję, bo moja kiero patrzy I tak się kuwa duszę po cichu
Ja nie umiem bez mimiki( dlatego mam takie zmarchy od zacieszu), wtedy to juz całkiem jak upośledzona wyglądam i skrzywiona na gębie na dodatekJa sie przed cycata chowam i potrafie sie smiac bez mimiki na buzi Dzisiaj jej powiedzialam zeby byla spokojna i mi nie przeszkadzala bo sie musze skupiac a quuwaaa od rana na forum pisze pierdoly
reklama
bazylia128
i na dodatek psychicznie skrzywiona - ty widzisz jak taka cala pokszywiona to musisz na bank do nazego znachora jechacJa nie umiem bez mimiki( dlatego mam takie zmarchy od zacieszu), wtedy to juz całkiem jak upośledzona wyglądam i skrzywiona na gębie na dodatek
Podziel się: