Ja to zawsze mezowi powtarzam ze musze kino nocne pokazywac a on zrobi sobie dobrze i to bez swiadkowNajpierw na punkcje polazłam w majtkach. Siadam i lekarz no tak to ja nic nie zrobię. Co za wstyd....anestezjolog w śmiech. Musiałam przy nich te galoty ściągać.
Ogólnie to mamy przejeban....z tym rozbieraniem się przy obcych ....
reklama
Ja pierdziule, ale masz rzeczy do zrobienia I Ty to wszystko dasz radę zrobić z wielkim brzuchem No to ja jestem jednak leńOjojoj faktycznie bida, ale na mnie nie licz [emoji12][emoji23]
Mam jeszcze do umycia okna dziś, jutro najpierw szpital i test na corone, potem muszę obiad zrobić, wizyta u gin, a w weekend łazienki posprzatac. I nie przewiduje żebym była zdolna do większej aktywności, a kuźwa mialam sobie odpocząć jeszcze, ale braknie czasu. Ale jakbyś się zdecydowała coś piec, to ten - wyślij koleżance [emoji16] Byle nie bananowca [emoji1787][emoji12]
@Smętna30 już nam zrobiła ciacho, piękne wyszło
A ja tylko tarte z rabarbarem ktorej nawet nie sprobuje
Nadziejka85
Zaciekawiona BB
Najbliżej mam do Szczecina.A skad jesteś? Może coś podpowiemy
No to kochana jakby co to lipiec i będą tam wtedy mieli całe laboratorium embriologiczneMam blisko, to byłoby dla mnie zbawienie!
nieagatka
Fanka BB :)
Nie wiem czy dam, możliwe że wcześniej mnie na porodówkę zawiozą [emoji16]Ja pierdziule, ale masz rzeczy do zrobienia I Ty to wszystko dasz radę zrobić z wielkim brzuchem No to ja jestem jednak leń[emoji51]
@Smętna30 już nam zrobiła ciacho, piękne wyszło[emoji2956]
Ale nie będzie mnie w domu kilka dni, a potem jeśli się powtórzy sytuacja to pierwszy miesiąc będę mieć wycięty z życia więc chce ogarnąć ile się da. A co z tego wyjdzie to się okaże [emoji38]
Normalnie stopniowo podbijasz moją wrodzoną ciekawość .Ja też sie leczę w Szczecinie ale w Vitrolive i muszę ok 100km dojeżdżać. Napiszesz skąd jesteś pi razy oko?Najbliżej mam do Szczecina.
Netiaskitchen
Fanka BB :)
O takaWg cycatej Pani lekkich obczajow
w sumie to samiec, ale co tam
Załączniki
Jade dzisiaj na ta betę, wiem, ze nic z tego nie będzie:-) no cóż. Piszcie mi komu się udał ostatni transfer z tymi słabszymi zarodkami:-) Jeszcze zostało 3.2.3 i 2.2.3 i biorę ona bo tutaj raczej bliźniaków nie będzie :-) jak jeden zostanie to będzie dobrze ;-)
reklama
Wyślij mi [emoji12][emoji16]
Myślisz, że kurier dowiezie w całości?
Podziel się: