reklama
TeQuila: W 3dpt robią chyba tylko w jednej klinice. I tylko po to by przy okazji sprawdzić progesteron i estradiol i w razie czego zmienić dawkowanie.
Przy transferze 5 dniowych test NAJWCZEŚNIEJ 6dpt ma szanse cokolwiek pokazać. Standardowo zalecają 10 - 12 dpt.
Przy 3 dniowych: standardowo 12 - 14 dpt.
Jak wklepałam w kalkulator Twoje daty to wyszedł I test 18.II. Więc myślę, że 16-17 możesz się pokusić.
Chociaż jak widać po becie domat reguły są po to aby je łamać!
Przy transferze 5 dniowych test NAJWCZEŚNIEJ 6dpt ma szanse cokolwiek pokazać. Standardowo zalecają 10 - 12 dpt.
Przy 3 dniowych: standardowo 12 - 14 dpt.
Jak wklepałam w kalkulator Twoje daty to wyszedł I test 18.II. Więc myślę, że 16-17 możesz się pokusić.
Chociaż jak widać po becie domat reguły są po to aby je łamać!
Ostatnia edycja:
Kinga_1
Fanka BB :)
wogole to jestem zdezorientowana i nie wiem co zrobić moja lekarka powiedziała ze test mam wykonac za 14 dni a jak tak czytam po necie to pierwszy raz w 3 dpt sie wykonuje czy któraś z was robiła tak szybko??
TeQuila - ten w 3 dniu nic nie wykazuje. To są tzw. weryfikacje, które stosują w niektórych klinikach, żeby dobrać leki. Ja nie miałam i przyznam, że lepiej, bo mniej stresująca jest opcja zrobienia bety w jednym terminie i powtórzenia potem.
TeQuila jakie 2 tygodnie? Dziś już 6 luty! Zobaczysz jak czas szybko zleci! Chociaż przyznaję, że ja po 7 dniach już byłam po sikańcu i becie, więc w kwestii cierpliwości raczej się nie powinnam wypowiadać Ale tak po prawdzie, tego dnia już wiedziałam, że się udało...mimo że dzień wcześniej był ryk wieczorem, że nie wyszło.
agapl, gotadora za Maluchy, aby sobie dziś u Was domek wymościły na dłuuugie miesiące!!!
agapl, gotadora za Maluchy, aby sobie dziś u Was domek wymościły na dłuuugie miesiące!!!
TeQuila w ten kalkulator wpisujesz datę punkcji :-)
Mikimo :-) dziękuje za miłe słowa :-) co do działki - to budowlana, w centrum tuż przy ratuszu, powiększy naszą budowę, bo dopiero dostaliśmy pozwolenie na budowe domu co przylega do tej działki - no ale nawet gdyby coś nie było tak, to będziemy mieli trawnik i plac zabaw dla maluszków :-):-)
Agapl :-) tak to DZIŚ!!! kciuki, kciuki, kciuki za nasze maluszki &&&&&&&
a tu Kochane zobaczcie jak nam brzuszki będą rosnąć ;-)
Mikimo :-) dziękuje za miłe słowa :-) co do działki - to budowlana, w centrum tuż przy ratuszu, powiększy naszą budowę, bo dopiero dostaliśmy pozwolenie na budowe domu co przylega do tej działki - no ale nawet gdyby coś nie było tak, to będziemy mieli trawnik i plac zabaw dla maluszków :-):-)
Agapl :-) tak to DZIŚ!!! kciuki, kciuki, kciuki za nasze maluszki &&&&&&&
a tu Kochane zobaczcie jak nam brzuszki będą rosnąć ;-)
Kinga_1
Fanka BB :)
Kobietki czy macie jakiś sposób, żeby się nie stresować? Bo ja jeszcze nie zaczęłam się kłuć, a już ciągle myślę i mam stresa.
reklama
kinga chyba masz racje lepiej raz a konkretnie niz za kazdym razem takie stresy sobie fundowac
mikimo fakt do cierpliwych nie nalezysz :-)ja tez chciałabym wczesniej juz zrobic ale boje sie ze jak nic nie wykarze to sie poddam i juz nie wytrzymam do własciwego terminu
gotadora dzieki myslałam ze date transferu:-)fajny oobrazek tylko jak tak patrze na niego i na swoj brzuch to wychodzi ze u mnie juz 22 tydzień
mikimo fakt do cierpliwych nie nalezysz :-)ja tez chciałabym wczesniej juz zrobic ale boje sie ze jak nic nie wykarze to sie poddam i juz nie wytrzymam do własciwego terminu
gotadora dzieki myslałam ze date transferu:-)fajny oobrazek tylko jak tak patrze na niego i na swoj brzuch to wychodzi ze u mnie juz 22 tydzień
Podziel się: