reklama
martaczi
Fanka BB :)
chyba wszystko wypisałaś jakie bierzesz tab. po transferze?
Oskaa
TeQuila nic innego nie przychodzi mi do głowy. A jeśli chodzi o kawę lub herbatę to chyba nie chodzi o mocną, tylko najlepiej wogóle odstawić. Ja mam w zaleceniach 2l płynów bez kofeiny. Można kupić herbatę bez teiny a kawkę pic Inkę :-)
marczi ja biore luteine,encorton i clexane zastrzyki no i oczywiscie witaminki dla ciężarnych centrum materna
oskaa no własnie nie wiem jak to z ta kawa bo wyczytałam ze slaba mozna sobie wypic raz dziennie ale moze faktycznie zrezygnowac calkiem
oskaa no własnie nie wiem jak to z ta kawa bo wyczytałam ze slaba mozna sobie wypic raz dziennie ale moze faktycznie zrezygnowac calkiem
martaczi
Oskaa a Ty też w invimedzie w gdyni jesteś?
martka273
wanda , sony jak tam?????
w piątek będę mieć wynik bety i wizytę w klinice.Chyba wolałabym nie robić tej bety, bo jak sie dowiem,że leci w dół, to mogę nie dojechać do kliniki, a tylko ja prowadzę.....:-(
w piątek będę mieć wynik bety i wizytę w klinice.Chyba wolałabym nie robić tej bety, bo jak sie dowiem,że leci w dół, to mogę nie dojechać do kliniki, a tylko ja prowadzę.....:-(
martaczi
ja estrofem 3x1 lutinus dopochwowo 3x1 duphaston 2x1 clexane 1x.
ja pytałam mojej pani dr powiedziała że 1 dziennie słabą można wypić:-)chyba że już naprawdę ktoś nie odczuwa potrzeby bo ja uwielbiam.
ja pytałam mojej pani dr powiedziała że 1 dziennie słabą można wypić:-)chyba że już naprawdę ktoś nie odczuwa potrzeby bo ja uwielbiam.
reklama
martaczi
martka pięknie rośnie na pewno będzie wysoka nic się nie martw lepiej pogłaszcz po brzusiu!!!
Podziel się: