Link do: Dr E. Guy Abraham – Zdrowie w naturze tu jest fajny artykuł na ten temat
reklama
U mnie w pracy w pokoju gdzie siedze-moj dzial-jest wlacznue ze mna 5 dxiewcxyn.Jak sie rozgadamy to nie ma bata a szczegolnie taka jedna gada gada gada i nie moze sie zatrzymacAle bardzo to lubie jest wesolo i teraz kiedy jestesmy podzielone to nie widxialam 3 dziewczyn od 3 miesiecy i tak mi sie teskniCycata zostala zatrudniona zeby mnie zastapic w razie wu - ktore nie nadchodzi Szefostwo wie o moichplanach - ale ona jest tak bardziej od strony klienta tj. odpisuje na maile a z tym bylo ciezko na poczatku odbiera tel, robi zamowienia itd i caly czas nawija
bazylia128
Fanka BB :)
bazylia128
Cycata gada tak ze czasami jej mowie: Nie zapomnij o oddychaniu Ta sie zapowietrza dalej nawija szef ja pewnie ze wzgledu na cyce zatrudnil bo zbyt bystra na poczatku nie byla Ale ciesze sie ze jest bo tak to bylam caly czas sama w pokoju Za to musialaby zobaczyc asystenktki szefa co jedna to lepsza ta ostatnia slini jezykiem koperty Pewnie szefowi tez ssie to podobaU mnie w pracy w pokoju gdzie siedze-moj dzial-jest wlacznue ze mna 5 dxiewcxyn.Jak sie rozgadamy to nie ma bata a szczegolnie taka jedna gada gada gada i nie moze sie zatrzymacAle bardzo to lubie jest wesolo i teraz kiedy jestesmy podzielone to nie widxialam 3 dziewczyn od 3 miesiecy i tak mi sie teskni
bazylia128
Kochane ja juz sie widzialam z mopja mamunia i wszystko ladnie wyglada - jestem taka szczesliwa i ona tez jakby taka bardziej podbudowana Łukasz juz byl w domu jak przyjechalam takze swoje juz zrobilam Zjdll placka po wegiersku a ostrygi na kolacje - ciekawe czy sie nie zatrujemy ?
bazylia128
Noooooo przy moich to bys musiala ile razy sie na nie gapilam Ona nosi bez pusch up i wiecznie jej te wyntle stoja
HeheheCycata gada tak ze czasami jej mowie: Nie zapomnij o oddychaniu Ta sie zapowietrza dalej nawija szef ja pewnie ze wzgledu na cyce zatrudnil bo zbyt bystra na poczatku nie byla Ale ciesze sie ze jest bo tak to bylam caly czas sama w pokoju Za to musialaby zobaczyc asystenktki szefa co jedna to lepsza ta ostatnia slini jezykiem koperty Pewnie szefowi tez ssie to podoba
bazylia128
no wlasnie a ty nie maz w som nowym domku pompy ciepla?Chyba muszę wygooglować
bazylia128
kochanie a dlaczego to pijesz? Wieczorem poczytam o tym Ty to sobie mozesz tyc i jesc - juz pisalam ze jestes przelicznaNo boje się i mam już wyniki, ze moje tsh jest 7,4 niestety i mnie nie dopuszczą do stymulacji jak nie zbije tego...
pije płyn lugola, to jest jod. Jod jest mega potrzebny do zajścia w ciąże itd i ja od paru miesięcy go suplementuje. Tylko, ze początkowo moje tsh będzie zawyżone bo tarczyca musi nasycić się jodem...dlatego mam takie wysokie. Ja czuje się świetnie, nie tyje, nie jestem ospała, apetyt mam non stop, itd nie mam niedoczynnosci na jaka wskazuje moje Tsh...
reklama
To jest to ochydztwo co kazali pic po wybuchu w Czarnobylu?kochanie a dlaczego to pijesz? Wieczorem poczytam o tym Ty to sobie mozesz tyc i jesc - juz pisalam ze jestes przeliczna
Podziel się: