reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Wow super i dzięki za tyle miłych słów tu u was jest naprawdę fajnie, czy któraś z Was leczy się w novum bo jak ja dzisiaj dzwoniłam to są straszne kolejki a nie chcę tyle czekać zastanawiamy się nad zmianą kliniki myślimy o gameta
Ja sie zapisalam do nich
A jaki termin Ci podali?
Pytalas moze ile osob czeka w kolejce rezerwowej?
Ja do innej niz novu chyba sie nie zdecyduje...

reklama
Podejdź gdzie mają miejsce. Bez zbędnej zwłoki. Zobaczycie jak stymulacja, ile jajeczek, zarodków. Zapisz się w razie czego do dr Lewandowskiego albo Zamory, zawsze wizytę możesz odwolac.Zakladam że teraz do nich to i pół roku czekania.
Swoje in vitro robiłam w Bocianie Białystok. Czy polecam, ja tak, udało się za pierwszym razem. Moja koleżanka już nie miała tego szczęścia. Jednak z Poznania to kawał drogi. Cel w znane kliniki z dobrym laboratorium. Z reguły stymuluje mają rozpisane w tych swoich systemach i jadą, bo pierwsza stymulacja to zawsze wielką niewiadoma.
Ja nie polecam
Robic w poznaniu
Lepiej jezdzic do novum
Doswiadczenie ma znaczenie jednak.
Czyli jak mam blastocyste 4.2.2 z 6 doby to znaczy ze nie mam szans na ciąże? Dać sobie odrazu spokój czy wierzyć ze się uda ?
6 doba niekoniecznie oznacza ze jest zla
Mowi sie ze plec xx kobieta moze sie wolniej rozwijac ale tez moga byc genetycznie slabsze. Morfologia to budowa zewnetrzna i tu jest calkiem ok! Badz dobrej mysli :)

Ja nie polecam
Robic w poznaniu
Lepiej jezdzic do novum
Doswiadczenie ma znaczenie jednak.

6 doba niekoniecznie oznacza ze jest zla
Mowi sie ze plec xx kobieta moze sie wolniej rozwijac ale tez moga byc genetycznie slabsze. Morfologia to budowa zewnetrzna i tu jest calkiem ok! Badz dobrej mysli :)
Akurat Poznania nie miałam na myśli tylko bardziej znane kliniki z innych miast, i na pewno nie filie. Więc Bocian Białystok ewentualnie Warszawa reszta ich klinik otwarta niedawno odpada . Podobnie z pozostałymi klinikami. Lekarze często jadą ustalonymi wcześniej protokołami w zależności od AMH. Zresztą kiedyś wrzucałam tutaj skuteczności klinik i chyba Novum nie była na pierwszym miejscu. Jeśli miałabym 40 lat, i czekać w kolejce do Novum bardzo długo to podeszlabym gdzie indziej, wcześniej zapisując się grzecznie do wybranego dr w Novum. Każde pół roku w pewnym wieku to strata.

reklama
Do góry