reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie daje rady wszystkich postow nadrobic bo jestescie mocno aktywne😜 a ja zagladam rzadko, zeby podpatrzec opinie bo sama sie tez przygotowuje do drugiej stymulacji w waw juz... ide tam gdzie lecza trudne przypadki. Odradzam Ci w takim razie. Zaraz napisze nazwisko na priv
Jak mowilam zastrzezen co do obslugi nie mam
Ale widze obserwujac przypadki dziewczyn z forum ze trzeba wiecej wiedzy i doswiadczenia raczej - zaglebic sie w diagnostyce a nie isc na zasadzie „probowac dalej”. Juz pomijam fakt ze jeden z lekarzy to najwiekszy gbur i burak jakiego spotkalam w zyciu.

Oki to czekam za wiadomością...

reklama
Gdzieś czytałam że sam koszt przeniesienia zarodków jest niewielki, tylko trzeba specjalny termos wypożyczyć i zapłacić kaucje.
Wow w koncu dobre wiesci . Czekam na okres i zadzwonię do lekarza i zobaczymy co on powie . Jak znowu mnie wkurzy to przeniose zarodki do innej kliniki

Szczerze to nie wiem ale na fejsie gdzie jest grupa in vitro, jedna dziewczyna pisala ze tak mozna i czy ktoś się orientuje jaki jest koszt
Można transportować wszystko, ale najlepiej w tym samym obrębie. Ja się kiedyś pytałam o to u mnie w klinice i było to 500 czy 1000 zł 🤔 nie pamietam. Z Gdyni do Gdańska lub po Gdyni. Prawie wszystko się da jak się zapłaci ..

Można transportować wszystko, ale najlepiej w tym samym obrębie. Ja się kiedyś pytałam o to u mnie w klinice i było to 500 czy 1000 zł 🤔 nie pamietam. Z Gdyni do Gdańska lub po Gdyni. Prawie wszystko się da jak się zapłaci ..
No to super. W poniedziałek mam wolne wiec bede dzwonić i sie pytac o wszystko. Dziękuję za podpowiedz 😘

@Camilleka psiorko, co dziś porabiałaś? W pracy byłaś czy wolne?
😁 w pracy byłam, ale z godz temu wróciłam, bo później zaszlam do szwagierki na piwo, mieszkają niedaleko nas, miała być chwila i zeszło 😂, leżę teraz na kanapie i pasowało by się zaczolgac do łóżka 😁😁😁
A Ty co tam dziś porabialas? Wiem odpiszesz jutro rano, jak ja będę się przekręcać na drugi bok 😜😜😜

Tylko na niewykonane procedury tj transfer i mrożenie.. IMV też końcu nie wykonali bo nie trzeba było żadnej komórki podhodowac ale tego pewnie nie oddadza.. właśnie tego najbardziej nie mogę przebolec.. Bo mój zaufany lekarz przekrslil szanse w cyklu który mógł się udać i do którego byłam dobrze przygotowana łącznie z mezoterapia na którą mnie namówił.. Czego się mogłam spodziewać od moich komórek przy punkcji w 27 dc!? Dziwię się że z 2 były 2 zarodki jeszcze w 5tej dobie czyli przy dobrej albo zwyczajnie 'normalnej' stymulacji pewnie byłby z tego zarodek.. mnie w gardle ściska na myśl że tak to zjebali, za to że im zaufalam. W poniedziałek rano jedziemy wyblagac na miejscu w Gamecie konsultacje, bo miejsc nie ma ale pani była dość pomocna telefonicznie i robiła co mogła i to podpowiedziala w końcu.. Bije się z myślami z tą skarga,, do kogo ja napisać i czego żądać .. Pieniądze mi czasu nie zwrócą i zmarnowanej szansy :( Może zaproponuja 10% upust na kolejna stymulacje czyli tyle aby podwyżki ostatnie pokryć ich, nie chce już ich lekarzy aby gmerali przy mnie , oni są do d...
A wy w jakiej klinice byliscie teraz?
Edit:
Chyba kiedyś pisałaś, ze w Invikcie.

😁 w pracy byłam, ale z godz temu wróciłam, bo później zaszlam do szwagierki na piwo, mieszkają niedaleko nas, miała być chwila i zeszło 😂, leżę teraz na kanapie i pasowało by się zaczolgac do łóżka 😁😁😁
A Ty co tam dziś porabialas? Wiem odpiszesz jutro rano, jak ja będę się przekręcać na drugi bok 😜😜😜
Ha ha ha, znasz mnie łajzo, dopiero przeczytałam 😜. U mnie wczoraj nudy bo deszcz padał ponad pół dnia 🙄. Coś tam posprzątałam a potem gnilam w domu z książką.
Siwy twardo murował wedzarkę w przerwach od deszczu 🙂. Starą wywaliliśmy i robimy taką ze starej cegły, jak wyjdzie miarawa to pokażę 😜
Dziś nie pada to może pójdę z psami pobiegać 🙂

reklama
Do góry