No za naszą zgodą, ale my nie musimy się na tych procedurach znać i właśnie dlatego polegamy na mądrości lekarza, a przecież ten zjeb chciał jej robić punkcję przy jednym pęcherzykuNajgorsze jest to,że oni pokladaja do podpisania te papierki,że wszystko za Waszą zgodą itp...
reklama
Najgorsze jest to,że oni pokladaja do podpisania te papierki,że wszystko za Waszą zgodą itp...
Nam na szczęście wszystko dawali do domu do zapoznania się albo dawali formularz, długopis, prosili żebyśmy usiedli w poczekalni i kazali na spokojnie się ze wszystkim zapoznać i podpisać. Dla mnie takie cyrki są nie do pomyślenia. Zachował się jak stażysta jakiś a nie profesjonalista w tym zawodzie i w tym temacie. Tyle stymulacji robił, że zdawał sobie sprawę od początku jak to może się skończyć. To jest zwykle wyciąganie kasy i najgorsze co możesz teraz zrobić to im odpuścić. Ja bym na pewno wysmarowała minimum opinie w internecie. Skargę też bym napisała. Bo takie "podsuwanie papierków do podpisu" nie powinno mieć miejsca.
Wiem, że psychicznie jesteś wypompowana @Aduś16 , ja też bym była i znając mnie bez psychiatry i leków bym się nie podniosła, ale nie powinnaś im odpuścić, oni tylko na to czekają...
Taaaak, ta moja matka @nieagatka potrafi dać pozytywnego kopa . Działaj Aduśku, nie daj się tym dziadomZawsze jak czytam Twój post to czuje więcej siły aby im wytknąć te wszystkie błędy.. Zbiorę się w ciągu kilku dni i wysmaruje pismo.. Jak myślisz kierować je do kierownika, samego prof Lukaszuka??
Aduś16
Fanka BB :)
Racja tylko że nas nie ma na miejscu, więc jedyna nadzieja ze nas cudem przyjmie Gameta w najbliższym tygodniu po godzinach mojej pracy albo jakoś w czerwcu wizytę online, Skype, Zoom.. Pani w rejestracji już na dzień dobry była 100 razy bardziej pomocna niż te dziady w invikcie na codzień dla 'starego' pacjenta.. powiedziała że w Gdyni akurat lekarze online nie konsultuja jeszcze ale dlaczego nie zacząć..więc jest na to też szansa.. Mąż powiedział mi wręcz że nam brakuje aparatu usg bo inaczej sami byśmy stymulacje sobie zrobili..nieźle...Tak mi przykro ;( tym bardziej, że nie trafiło na osobę, która pierwszy raz trafiła do kliniki i jest zielona w temacie in vitro;(
Mysle ze warto zapisać się do innej kliniki i innego lekarza. Chociażby zobaczyć czy zaproponuje coś innego. Przecież nie trzeba od razu się decydować A może akurat po pierwszej wizycie podejmiecie decyzję, czy warto znow próbować.
Na pewno to nie jest łatwa decyzja, ja sama nie wiem co bym w takiej sytuacji zrobila ;(
Aduś16
Ba... Dla niego najlepszym rozwiązaniem była ta punkcja plus od razu nowa stymulacja!No za naszą zgodą, ale my nie musimy się na tych procedurach znać i właśnie dlatego polegamy na mądrości lekarza, a przecież ten zjeb chciał jej robić punkcję przy jednym pęcherzyku
Ja też bym podpisywała bez mrugnięcia, no bo co powiesz . My medycyny nie konczyłyśmy. Jak ja się cieszę, że jest to forum, to chociaż się dokształcilam z in vitro i teraz kumam czaczęNo wlasnie!!! Ja kompletnie się nie znam i pewnie wszystko bym podpisała co by mi podsuneli...
nieagatka
Do szefostwa, nie rozmieniaj się na drobne.Zawsze jak czytam Twój post to czuje więcej siły aby im wytknąć te wszystkie błędy.. Zbiorę się w ciągu kilku dni i wysmaruje pismo.. Jak myślisz kierować je do kierownika, samego prof Lukaszuka??
A ja tak nieśmiało przedstawiam Wam naszą upartą Dzidzię- Hanię [emoji173]
Pani doktor powoedziała,że to Myslicielka, bo ciągle ma rączki przy głowie.Zobacz załącznik 1123652Zobacz załącznik 1123653
Maleńka księżniczka
Netiaskitchen
Śliczna malutka!!! już na 100% dziewczynka?A ja tak nieśmiało przedstawiam Wam naszą upartą Dzidzię- Hanię [emoji173]
Pani doktor powoedziała,że to Myslicielka, bo ciągle ma rączki przy głowie.Zobacz załącznik 1123652Zobacz załącznik 1123653
reklama
Netiaskitchen
Ja w sumie też za tydzień bo w przyszły piątek Będziemy piękneA idę do fryzjera za tydzieeeń pppaaa para m pam pam
Podziel się: