Ja w sumie też za tydzień bo w przyszły piątek Będziemy piękne
Pfff... My bez fryzreja jesteśmy piękne, wyjątkowe, dzielne i niesamowite i do tego taaaakie skromne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w sumie też za tydzień bo w przyszły piątek Będziemy piękne
Mówisz?Pfff... My bez fryzreja jesteśmy piękne, wyjątkowe, dzielne i niesamowite ❤ i do tego taaaakie skromne
Mówisz?
scratching i accofil robia w salve medica. Dzwonilam tam,nie trseba byc ich pacjentlaDzwonilam do jednej to mi powiedzieli ze robia tylko swoim pacjentka
Pisz reklamację do szefa kliniki. Przede wszystkim poproś o wyniki skuteczności rozpoczynania stymulacji od 11 dc. Potem o samej stymulacji, próbie namowy na pobranie jednego pęcherzyka, na koniec o braku możliwości wyboru terminu mrożenia zarodków. Myślę że gdzieś powinnaś też wpleść zdanie że zdajesz sobie sprawę z obnizonej rezerwy jajnikowej ale to nie upoważniało lekarza w klinice do eksperymentów. Bo pewnie walną "ma pani obniżona rezerwę i tak może być ...."Tylko na niewykonane procedury tj transfer i mrożenie.. IMV też końcu nie wykonali bo nie trzeba było żadnej komórki podhodowac ale tego pewnie nie oddadza.. właśnie tego najbardziej nie mogę przebolec.. Bo mój zaufany lekarz przekrslil szanse w cyklu który mógł się udać i do którego byłam dobrze przygotowana łącznie z mezoterapia na którą mnie namówił.. Czego się mogłam spodziewać od moich komórek przy punkcji w 27 dc!? Dziwię się że z 2 były 2 zarodki jeszcze w 5tej dobie czyli przy dobrej albo zwyczajnie 'normalnej' stymulacji pewnie byłby z tego zarodek.. mnie w gardle ściska na myśl że tak to zjebali, za to że im zaufalam. W poniedziałek rano jedziemy wyblagac na miejscu w Gamecie konsultacje, bo miejsc nie ma ale pani była dość pomocna telefonicznie i robiła co mogła i to podpowiedziala w końcu.. Bije się z myślami z tą skarga,, do kogo ja napisać i czego żądać .. Pieniądze mi czasu nie zwrócą i zmarnowanej szansy Może zaproponuja 10% upust na kolejna stymulacje czyli tyle aby podwyżki ostatnie pokryć ich, nie chce już ich lekarzy aby gmerali przy mnie , oni są do d...
Za miesiac zadzwonię zeby mu powiedzieć ze chce transfer z lipcowego cyklu. Jezeli cos mi będzie gadal o zaleceniach od Pasnika ze mam absolutny zakaz albo cos to przeniose zarodki do invicty . Z tego co wiem tak mozna.
On i ja wiemy bardzo dobrze ze bez tych lekow nie mam szansy na dziecko.
Ja nie zmarnuje kolejnego zarodka bo on kuzwa nie chce bo sie boi.
Kochane dziś urodziłam zdrową śliczna córeczkę 49 cm i 3540 Jagoda.
GratulacjeKochane dziś urodziłam zdrową śliczna córeczkę 49 cm i 3540 Jagoda.
Jak działa to ja moge nawet ja przyczepce jechać!!Kuwa, będzie trzeba autobus wynając bo się nie pomieścimy