reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

10 mm to dla niektórych lekarzy minimum. Ja miałam u kilku ginekologów monitoringi cyklu i 13 mm zazwyczaj. A jak byłam na estrofemu 2X1 to 14 mm do transferu. I podobno to jest bardzo ładna grubość.
Chyba ze lekarze się mylą i moje endonjest zawsze przerośnięte stad brak ciazy
Mi mowil z kliniki podobnie, a moja miejscowa gin. sie zawsze cieszyla ze grubiutkie😊😊 Ja ostatnio miałam dwa dni przed wlaczenie progesteronu 12mm i byl bardzo zadowolony.

reklama
Wiele rzeczy bardzo trafie stwierdził
Pare razy nam się gęba otworzyła z szoku 😋
Mówił tez ze mam problem z pęcherzem moczowym a ja od 3dni zapalenie pęcherza mam :D
Pokazaliśmy zdjęcie teściowej która cierpi na wiele dolegliwości. Wszystko trafie opowiedział i jak można jej pomoc dał jakieś zalecenia które zapisałam
Trzymając rękę na zdjęciu i tym swoim ciężarkiem na tabeli sprawdzał
Opowiadał o wielu przypadkach którym pomógł
Bardzo interesujące historie
Nawet ma album ludzi ,dzieciaków które dzięki niemu się urodziły

Wiele rzeczy bardzo trafie stwierdził
Pare razy nam się gęba otworzyła z szoku 😋
Mówił tez ze mam problem z pęcherzem moczowym a ja od 3dni zapalenie pęcherza mam :D
Pokazaliśmy zdjęcie teściowej która cierpi na wiele dolegliwości. Wszystko trafie opowiedział i jak można jej pomoc dał jakieś zalecenia które zapisałam
Trzymając rękę na zdjęciu i tym swoim ciężarkiem na tabeli sprawdzał
Opowiadał o wielu przypadkach którym pomógł
Bardzo interesujące historie
Nawet ma album ludzi ,dzieciaków które dzięki niemu się urodziły
Ty weź, bo się tam przejadę do niego :p

Dziewczynki to mój pierwszy raz w życiu z cieniem cienia ale przyszedł okres 😭 jest mi strasznie, okrutnie przykro ale wstąpiła we mnie nadzieja ze jednak coś się zadziało. Pierwszy raz od 4 lat !!!

Załączniki

• A59784C1-F0E1-4CC5-856E-A283D09E084C.jpeg
    A59784C1-F0E1-4CC5-856E-A283D09E084C.jpeg
    1,9 MB · Wyświetleń: 103
reklama
Ja nie będę? 😂 pewnie ze tak 😁
Ja wczoraj powiedziałam mojemu że w lipcu na weekend jadę do @bazylia128 i się z Wami spotkam, a on że nigdzie nie jadę bo skąd ja wiem czy wy nie jesteście jakieś zboczeńce, że nie wiadomo kto po drugiej stronie siedzi, może jakiś stary i facet 😂
A więc Wy moje stare, grube i zboczone facety, szykujcie się na biednego Fredzika😇

Do góry