Dzien dobry dziewuszki
jestem jestem kochana
@bazylia128, tylko nie miałam czasu nic pisać
Twoja mamusia na pewno będzie teraz bezpieczniejsza z tym monitorkiem, medycyna idzie do przodu i to na korzyść w takich sytuacjach
@Camilleka kochana Ty nasza dobrze, ze już wróciłaś do broszek i do nas
i już nas nie opuszczaj!!
@fredka84 te ciacha wow petarda! Uwielbiam takie zdrowe przepisy
a tez muszę się wziąć za dietę, bo teraz waze 63 kg i nie wiem gdzie poszły te 3 kg bo w cycki raczej nie
@Ugly80 witamy Cię kochana- jednak istniejesz bo chyba wszystkie się zastanawialiśmy czy aby nasza
@bazylia128 nie wypiła za dużo, czy to jawa czy to sen
żartuje oczywiście, super, ze jesteś! Dla pocieszenia jak robiłam histeroskopie ostatnio to rozmawiałam z dziewczyna, która ma również 40 lat i narazie nie myśli o ivf bo pomimo, ze ma problem z polipami ( to była jej 3 histeroskopia w ciągu 1 roku), jej mąż ma bardzo słabe nasienie to uważa, ze naturalnie cuda się zdarzają, jej znajomi 3 razy robili ivf i nie wyszło a potem naturalna ciąża...lubię takie historie o naturalnych ciążach ( wierze co miesiąc a jak przychodzi @ to mnie trochę łamie no ale ja taka naiwna jestem
) i ona chce naturalnie próbować. Nie uważa żeby ją czas gonił...wiec głowa do góry, trzeba walczyć
Jesteś w dobrym miejscu i na pewno będzie dobrze! A ja dziewczynki czuje się jak na okres wiec chyba nici z mojej naturalnej ciąży
Pozarlabym na pocieszenie ta przepiękna beze naszej
@Liliana87 miłego dnia moje kochane