BiednaDziewczynki to mój pierwszy raz w życiu z cieniem cienia ale przyszedł okres jest mi strasznie, okrutnie przykro ale wstąpiła we mnie nadzieja ze jednak coś się zadziało. Pierwszy raz od 4 lat !!!
reklama
Aaaanna
Fanka BB :)
A nakazał Ci coś przyjmować jakieś suplementy czy coś?
Hej dziewczyny [emoji8]
Padłam wczoraj na twarz ze zmęczenia po podróży i bierze mnie coś w dodatku[emoji25]
Dzisiaj z łóżka się nie ruszam
W ogóle plecy mnie bolą bo mnie nastawiał ale o tym zaraz [emoji39]
Nie działo się nic nadzwyczajnego[emoji3]
Starszy pan bardzo sympatyczny i gadatliwy
Przyjmuje w swoim mieszkaniu bardzo schludnym
A wiec usiadłam obok niego przy stole położyłam swoją dłoń i rozpoczął badanie
Jedna ręka dotykał mojej dłoni a w drugiej miał taki jakby ciężarek (nie wiem co to było )który trzymał nad swoją tabela która wskazywała pomiary
Sprawdzał mnie cała od góry do dołu wszystkie układy i czakramy i opowiadał z czym jest problem ,co mi szkodzi ,jak mam sobie pomoc z niektórymi dolegliwościami,jaka dietę stosować Na co jestem uczulowa
Mówił że mam problemy z kręgosłupem jestem strasznie pokrzywiona przez biodro które wyskoczyło ze swoich zamków przez co jedna nogę mam dłuższa druga krótsza
Położyłam się na podłodze i mi pokazał ile jest różnicy i faktycznie haha nawet mój eM sprawdzał i się śmiał ze serio tak jest [emoji1]
Jak leżałam to zaczął mnie nastawiać
Gdybyście widziały moja minę jak leżałam na podłodze i modliłam się haha a on mnie nogą nastawiał
Ale zadziałało [emoji3] po tym nagle nogi równe
I jaka prosta się zrobiłam od razu ładniejsza [emoji39]
Jeżeli chodzi o moja niepłodność stwierdził że w odrębie narządów płciowych mam zapalenie które uniemożliwia mi zajście w ciąże czy donoszenie jej
Przekazał mi energię (machał ręka od góry do dołu nie dotykając oczywiście mnie i uzdrawiał [emoji12] Dziwne ale czułam ciepło
Ananasowa93
HaHaha No to szykuje się już na Ciebie ślicznotkoJa wczoraj powiedziałam mojemu że w lipcu na weekend jadę do @bazylia128 i się z Wami spotkam, a on że nigdzie nie jadę bo skąd ja wiem czy wy nie jesteście jakieś zboczeńce, że nie wiadomo kto po drugiej stronie siedzi, może jakiś stary i facet
A więc Wy moje stare, grube i zboczone facety, szykujcie się na biednego Fredzika
klaudiaanita
Wiele rzeczy pominęłam ,ciężko tak wszystko opisać wariatki moje
Jakaś taka spokojna się zrobiłam wewnątrz
Było to bardzo ciekawe doświadczenie ,nie żałuje.
Będę z tym panem w kontakcie
Byliśmy chyba u niego z godzinę
Płatność co łaska,stówkę mu daliśmy
On się nigdzie nie ogłasza ani nic
Żadnych ziółek ani nic nie nakazuje kupować
Jak ktoś ma juz jego nr to tylko z polecenia od kogoś kto już był i wtedy wyraża chęć pomocy
Nie przyjmuje wielu osób bo go to męczy
Niektórzy zabierają mu energię tak mówił
Dobra biorę się za robię paznokci wyślę fotę jak zrobię
Jakaś taka spokojna się zrobiłam wewnątrz
Było to bardzo ciekawe doświadczenie ,nie żałuje.
Będę z tym panem w kontakcie
Byliśmy chyba u niego z godzinę
Płatność co łaska,stówkę mu daliśmy
On się nigdzie nie ogłasza ani nic
Żadnych ziółek ani nic nie nakazuje kupować
Jak ktoś ma juz jego nr to tylko z polecenia od kogoś kto już był i wtedy wyraża chęć pomocy
Nie przyjmuje wielu osób bo go to męczy
Niektórzy zabierają mu energię tak mówił
Dobra biorę się za robię paznokci wyślę fotę jak zrobię
Ostatnia edycja:
klaudiaanita
NieA nakazał Ci coś przyjmować jakieś suplementy czy coś?
Ja Ciebie pierwsza dopadnęHaHaha No to szykuje się już na Ciebie ślicznotko
A wiesz, że moja sister pierwszy miesiąc miała okres jak była w ciązy, tylko odrobinę słabszy. Ale test jej normalnie wyszedł
klaudiaanita
HeheTy weź, bo się tam przejadę do niego
Jeżeli przypadkiem mi się uda to wtedy wam go dopiero polecę
klaudiaanita
Ja jestem waszym króliczkiem doświadczalnymMoże i to wszystko jest zabawne, ale gdyby było bliżej to bym spróbowała, a co tam W klinice płacę grubą kasę i nie mogą mi pomóc, to może taki czarodziej by cosik zdziałał
Przetestowałam,zobaczymy
A ja razem z Tobą!!!
I ja razem z Wami
reklama
Ananasowa93
Wiem ze takie przypadki się zdarzają ale dziś już nie ma tego cienia nawet. Ale biorę to za taki pstryczek w nos, żeby już tak się nie zapętlać w negatywnych myślach. Życie lubi zaskakiwać i czasem natura sama znajdzie sposób. w każdym razie nie załamuje się tylko cieszę. Może to trochę dziwnie brzmi ale dla mnie to nie strata a iskierka nadziei ze mój stary i ja „działamy” bo po tylu latach bez cienia nadziei ciężko byli mi uwierzyć ze kiedykolwiek mogę zostać mama.Ja Ciebie pierwsza dopadnę
A wiesz, że moja sister pierwszy miesiąc miała okres jak była w ciązy, tylko odrobinę słabszy. Ale test jej normalnie wyszedł
A i jeszcze żeby było śmieszniej w tym cyklu wcale się nie staraliśmy i nie myślałam o tym. Nawet z teściowa się upiłam w weekend poprzedni i tańcowałam w nocy na boso w trawie także życie jest dziwne
Żałuje tylko ze pokazałam test mężowi bo on już wierzy w tą ciąże mimo miesiączki
Podziel się: