Hej dziewczyny [emoji8]
Padłam wczoraj na twarz ze zmęczenia po podróży i bierze mnie coś w dodatku[emoji25]
Dzisiaj z łóżka się nie ruszam
W ogóle plecy mnie bolą bo mnie nastawiał ale o tym zaraz [emoji39]
Nie działo się nic nadzwyczajnego[emoji3]
Starszy pan bardzo sympatyczny i gadatliwy
Przyjmuje w swoim mieszkaniu bardzo schludnym
A wiec usiadłam obok niego przy stole położyłam swoją dłoń i rozpoczął badanie
Jedna ręka dotykał mojej dłoni a w drugiej miał taki jakby ciężarek (nie wiem co to było )który trzymał nad swoją tabela która wskazywała pomiary
Sprawdzał mnie cała od góry do dołu wszystkie układy i czakramy i opowiadał z czym jest problem ,co mi szkodzi ,jak mam sobie pomoc z niektórymi dolegliwościami,jaka dietę stosować Na co jestem uczulowa
Mówił że mam problemy z kręgosłupem jestem strasznie pokrzywiona przez biodro które wyskoczyło ze swoich zamków przez co jedna nogę mam dłuższa druga krótsza
Położyłam się na podłodze i mi pokazał ile jest różnicy i faktycznie haha nawet mój eM sprawdzał i się śmiał ze serio tak jest [emoji1]
Jak leżałam to zaczął mnie nastawiać
Gdybyście widziały moja minę jak leżałam na podłodze i modliłam się haha a on mnie nogą nastawiał
Ale zadziałało [emoji3] po tym nagle nogi równe
I jaka prosta się zrobiłam od razu ładniejsza [emoji39]
Jeżeli chodzi o moja niepłodność stwierdził że w odrębie narządów płciowych mam zapalenie które uniemożliwia mi zajście w ciąże czy donoszenie jej
Przekazał mi energię (machał ręka od góry do dołu nie dotykając oczywiście mnie i uzdrawiał [emoji12] Dziwne ale czułam ciepło