reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Aduś jak tam dzisiaj?
Dzisiaj mają dzwonić z labu czy jutro. Pytam bo u nas jakoś prawie codziennie dzwonili. Nerwy na maksa....
Jesli zadzwonią dzis to tylko ze zlymi wiadomosciami :( Dzis mija 3cia doba hodowli.. jeśli nie padną to w czwartek w 5tej dobie hodowli będą dzwonić.. Dziś i jutro mam nadzieję że mój telefon będzie milczeć..

Mnie się podobała Amelia, ale mąż zaczął przekręcać na „mela” i już nie ....
Mnie też sie to imię bardzo podoba.. [emoji846]
My chyba tak damy na drugie imię.
Mój mąż tak kiedyś do znajomych, którzy chcieli nazwać córkę Melania powiedział, że mu się z melanżem kojarzy. Nie złośliwie, w sumie rzucił to chyba bezmyślnie. Ale córki tak nie nazwali, wysłaliśmy prezent z dedykacją, a po 2 dniach od urodzin okazało się, że Melania zmieniła się w Róże [emoji16]

Dziewczyny mam super przepis na fit ciastka. Koleżanka robiła i dała spróbować, zarąbiste, proste i szybkie😍. Dziś też je robię. Można dodać słonecznik, orzechy, bakalie, kawałeczki czekolady itp
received_638503550079042.jpeg

No to dobrze,że dzielisz bo już się zaczelam zastanawiać , czy nie powinnam Ci wysłać wyliczonych sztuk [emoji1787][emoji23] ale rozsądna z Ciebie kobieta [emoji123] Sama bym dzisiaj połknęła na noc, taki jakis pochmurny dzień.
Tak, po wizycie. Wszystko ok. Ale znow wyszłam bez zdjęcia i dalej nie znamy płci [emoji2369][emoji2369][emoji2369] uparte te nasze Dziecię- po matce jak nic. Spalo sobie smacznie i to w taki sposób,że nic nie było widać, ręce zakrywaly cala glowe. Mam podejść do gabinetu w sobotę to może się uda jakies zdjecie dla tatusia cyknać;) aaa, nasz uparciucj waży 354g;)
Ja tez nie mam fajnych zdjec. Musze wszystkim mówić ze ru głowa a tu brzuszek bo nie widać Tak dokładnie:( to moja Niunia naraZie najchudsza. Bo miedzy nami chyba tydzień roznicy... Niech rosną. Nasze Skarby❤

Tylko ze ja mam wlew accofilu domaciczny. Oni powinni mi go zrobic . Podejsc bez niego😞sama nie wiem ci robic
Ja też mam te same zalecenia. Na wizycie u Paśnika on sam mówił że może być problem ze zrobieniem wlewu przez niektóre kliniki i dodał chyba że jak sie nie uda wlewu to żeby samemu sobie wstrzyknąć podskórnie bo to jest w strzykawce i mi normalnie podczas pobierania komórek podali właśnie domacicznie ten zastrzyk. Punkcje miałam w marcu no i przez wirusa zamrozili komórki.Teraz mam mieć transfer na cyklu sztucznym ale lekarz w maju mówił że na razie (przez dwa lata;)nie jest zalecane branie tych leków. Miałam dopiero jeden transfer więc w czerwcu spróbuję jeszcze bez leków ale jeśli by się nie udało to chcę zrobić zaraz w licpu z lekami. Już teraz sytuacja się poprawia a gdzie tam do lipca. póżniej znow może byc gorzej więc ja myślę że juz w lipcu będzie w miarę i że to może też być ostatni dzwonek przed ewentualnym wysypem jesiennego wirusa.Napisz do Paśnika i zapytaj czy zamiast wlewu możesz zrobić sama zastrzyk. Ja podchodze w czerwcu,mam 3 mrozaki

reklama
Do góry