reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Moja sister też tak naparza i jeszcze co chwilę się poprawia bo słowa przekręca 😂.
U mnie też kropi 🙁. Kiedy ta ładna pogoda 🤷
Tez czekam ma chociaz jeden ladny dzień, bo kwiatki chce wsadzać. Nie wiem co z nich będzie bo 10-pak kosztowal az 7 zł 😁 wiec caly balkon i dzialke obsadze za dwie dychy.
W zeszlym roku z tego samego miejsca i rosly jak szalone😊

Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty ❤ ❤ ❤

😍😍😍Trzymamy kciuki za wgryzanie się Kropków w nowe 9 miesięczne domki Mamuś✊✊✊

Ruszamy do boju po nasze szczęścia👍👍👍
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą 😍 Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości✊✊✊

Shake it up baby, twist and shout 😍😍😍
Będzie sie działo 👍👍👍

Skontrolujcie kalendarz i uzupełnijcie pod linkiem:
Link do: Kalendarz

"Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Masz zainstalowaną aplikację ""Arkusze Google""?"
Jeśli nie - zrób to!
Sklep Play -> wyszukaj arkusze google -> zainstaluj -> po zainstalowaniu otwórz kalendarz

2020-05-19 @klaudiaanita - wizyta u znachora
2020-05-21 @Pójdźka - beta
2020-05-21 @Waleczna36 - wistyta u gina
2020-05-25 @bazylia128 - histeroskopia
2020-05-27 @goffa13 -termin porodu
2020-06-08 @Gość gość ANNA - termin porodu
2020-06-08 @nieagatka - termin porodu
2020-07-02 @Sterlicja - termin porodu
2020-07-08 @juchaa_87 - termin porodu
2020-07-08 @Apola - termin porodu
2020-07-30 @nadzieja xxx - termin porodu
2020-08-20 @sandra777.12 - termin porodu
2020-08-23 @Dakita30 - termin porodu
2020-08-25 @Candy_ - termin porodu
2020-09-03 @Nencia - termin porodu
2020-09-28 @E-lenna - termin porodu
2020-10-04 @Artemida90 - termin porodu
2020-10-08 @Liliana87 - termin porodu

2020-11-06 @Netiaskitchen - termin porodu

Urodziny:🎂🎂🎂🎂🍾🍾🍾🍾

03.01 Aneczka85_01
11.01 Olusja1987
12.01 Bazylia128
29.01 Śliwka12345
02.02 Liliana87
16.02 s.ols3404
23.02 Dakita 30
28.02 Aduś16
01.03 Ananasowa93
05.03 Czarna1985
07.03 mary.m
06.04 Netiaskitchen
15.04 Waleczna36
28.04 Fredka84
01.05 Candygirl600
08.05 Sandra777.12
10.05 Migdalove
30.05 Smętna30❤
31.05 Cytrynka122
14.06 klaudiaanita
15.06 Cikulinka
15.06 Wiórka
26.06 Camilleka
07.07 Artemida 90
13.07 Laurka2019
04.08 Monikao777
13.09 Lola83
27.10 Anulka36
11.11 KarolinaJ79
24.11 Tasza
05.12 Nadzieja xxx

@klaudiaanita czekamy na relacje ❤

Miłego dnia :)
Jak miło @bazylia128 ze wrocilas do kalendarza♥️♥️♥️♥️

tak sobie myslalam caly czas o nim i w sumie to tak troche dziwne ze dal mi swoimi slowami tyle nadzieji - no juz sama nie wiem co o tym myslec ;)
Pasikonik wspaniały czlowiek😊 Nas tez tak na duchu podniósł i nawet powiedzial(oczywiscie żartem) ze w wakacje wpada do nas na kawe bo bedzie w Gdyni-ma do niej sentyment i mam go przywitac z durzym brzuchem😊😊I on innej mozliwosci nie widzi!!

Pasikonik wspaniały czlowiek😊 Nas tez tak na duchu podniósł i nawet powiedzial(oczywiscie żartem) ze w wakacje wpada do nas na kawe bo bedzie w Gdyni-ma do niej sentyment i mam go przywitac z durzym brzuchem😊😊I on innej mozliwosci nie widzi!!
hehehehehe - fajny gosc tylko ja jestem nauczona do tych lekarzy klinicznych, ktorzy nigdy niczego nie obiecuja i tak podchodza do teamtu bardziej sceptyczne a opieraja sie głównie na statystykach - takze milo mnie zaskoczyl ;)

Hahaha[emoji1787] no niezłe koleżanki, moja siostra ma jedną taką podobną.. siostry maly spi jak Twój Maksio. Czasami nawet cala noc przesyłka i wstaje koło 6. W sumie czasami to się na jedna drzemkę budzi.. A potem po 8 znowu sobie zasypia. A ta jej koleżanka ma problem z synem, on ma już ponad rok A wiecznie go musi godzinami nosić na rękach zeby zasnął i ona z nim tak siedzi na tych rekach bo inaczej kaplica.. I za każdym razem jak moja Anka się jej pyta co słychać, jak mały to ona do niej jakby z pretensjami,że jak zwykle! Jak ma być? Nie wyspany, marudzi jesc nic nie może bo alergia.. I tak w kółko... jak jej coś Anka próbuje podpowiedzieć to ona,że chyba nie wie o czym mowi.. ostatnio stwierdziła,że chyba nie będzie do niej pisać, bo na niej flustracje swoje odbija...
Ja już kilka razy slyszalam,ze tak jak kobieta w ciazy spi tak potem Dzidzia przesypia.. jeśli to się sprawdza to aż się boję [emoji1787][emoji23]
Nieprawda. Ja spalam w ciazy super, a moja Lila raczej słabo. Dopiero o jaaaa kimś czasie się poprawiło.
Śpij ile mozesz, serio. Sen jest na wagę złota [emoji16]

Różnie bywa, raz jak Zombi, raz wyspana ale nie ma opcji żebym w dzień zasnęła. I to najgorsze. Ja generalnie odkąd pamiętam mam problemy ze spaniem. Budzilam się w nocy co godzinę dosłownie.. próbowałam już różnych rzeczy, lekow. Kiedyś mi Pani psycholog powiedziala,że to wszystko z powodu stresu, że organizm jest na takim etapie, że już sobie nie radzi..ze najpierw wysiada glowa, a ona jest najważniejsze bo przecież odbiera bodźce od całego organizmu i jak głowa przeciazona to idzie na organizm i on wymięka.. zaczelam spać jak zaszłam w ciąże. Najpierw spalam po relanium, potem prawie caly 1 trymestr chyba po dużej dawce luteiny. Encortonu już nie biorę. Zaszłam z niego całkiem jakos w 14 tc chyba.
Mysle,że trochę za dużo myślę ostatnimi czasy i dlatego tak się dzieje..
Biedactwo.. współczuję.. Ja to jak sie nie wyspie to mam bardzo zly humor. Przy mezu nauczylam sie troche w dzien spac bo on kocha drzemki. Jak nie besziesz juz karmic to sprobuj przez pare miesiecy brac melatonine 5mg.Swietny jest tez monitor szumu bialego - nie wiem czy to dokladnie tak sie nazywa. To takie urzadzenie ulatwiajace zasypianie. Przyjaciolce bardzo pomogl i dziecko tez moze korzystac. Tez sa takie ktore imituja fale morza, albo inne dzwieki. Z aromaterapi po porodzie tez mozesz korzystac-o ile dziecko nie spi z toba. Ja kiedys robilam dla znajomych taka mieszanke slodki sen sie chyba nazywalo, byly zachwycone.

reklama
Braliśmy pod uwagę Liliana, Hania i Helenka. Mąż mowi,że jemu się podoba Hania chyba najbardziej. I przed wczoraj mi powiedział, ze jak będzie dziewczynka to będzie Hania. Ja na to,że podobno Hanki są uparte i niegrzeczne i sama nie wiem.. odpowiedział "Ja już postanowiłem. Ty wybrałaś imię dla chłopca i kota, to ja chcę wybrać dla dziewczynki". I tak sobie wczoraj u lekarza siedziałam i mówie, no dobrze. Niech ma. Mi też się bardzo podoba i nie będę zwracała uwagi na to,że już jedna w rodzinie jest. Po wizycie stwierdzilam,że jak dziewczynka to tym bardziej pasuje- bo uparta !! [emoji2369][emoji2369][emoji2369] i pani doktor do mnie po badaniu " no te z obstawiam,że będzie Hanka!"
To ze Lilianka miala byc to pamietalam. A jak chlopiec to co mamusia wymyśliła? 😁

Do góry