reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A invikta w Gdańsku akceptuje zalecenia Pasnika?
Nie wiem jak inni lekarze, moj nie. A ostatnio to mialam dwa razy wizyte u takiego jednego co mi kazal steryd odstawic natychmiadt mimo ze moj prowadzacy kazal brac i jeszcze mialam kartke od endokrynologa ze mam przyjmowac caly czas bo nie moze mi tarczycy ustawic jak ciagle mi zmniejszaja, podwyzszaja lub odstawiaja. To powiedział ze z tym lekiem nie zrobia mi transferu. Potem mialam wizyte u mojego i kazal brac bo podobno mial zgode na to i nic nie powiedzial ale widzialam ze byl zly. Teraz luzuja te obostrzenia, spróbuj. Jak nie jestes ich pacjentka i odpowiedzialnosci za ciebie nie biora - masz zalecenia od innego lekarza to mysle ze zupelnie inaczej do tego podejda.

O jaa.. pewnie wyszla piękna praca! No powiem szczerze, że rodzice sobie teraz przypominają wiedzę i... zdolności manualne ćwiczą fest! Ile syn ma lat? Byłby w stanie taka pracę sam zrobic???
Syn jest w 4 klasie. Za chwilę skończy 11 lat. Samodzielnie takiej pracy nie zrobi, ponieważ trzeba zapoznać się z treścią i zaplanować. Jeszcze Pan kazał oceniać dane wydarzenia, to już tylko buźki zrobiłam.wesole albo smutne. Nienawidzę historii....nudy straszne, do dziś nie znam wszystkich królów Polski i dobrze i z tym :)

A invikta w Gdańsku akceptuje zalecenia Pasnika?
Moj lekarz zaakceptował tzn powiedział że się 'nie wtraca' Zadzwoń na infolinię i dopytaj czy Ci wogole zrobią taki wlew jeśli nie jesteś ich pacjentka, powiedz że masz zalecenie immunologa.. W ostateczności jak nikogo nie znajdziesz lekarz w Wawie Ci zrobi najpewniej...

Ja tez nienawidzę.. I wiesz co najśmieszniejsze? Jeszcze w gimnazjum bylo spoko.. dlatego poszlam do liceum o kierunku humanistycznym... mialam rozszerzoną historię i Polaka... to była moja największa porażka w życiu.. bo sobie planowałam pójść na prawo... jakże szybko przekonałam się,że to nie dla mnie... mój historyk był wręcz fanatykiem.. na początku pierwszej klasy odpytal mnie kilka razy, byla przygotowana i w zwiazku z tym pokladal we mnie nadzieje.. jak ktos nie umiał notatki ma odpowiedź to zawsze kończyło się "to może Sylwia opowie".. wytrzymałam do połowy 2 klasy.. potem wybuchłam i powiedzialam do niego,że mam w D.upie historię, że ja wkuwam na klasowe i zapominam! A matury na pewno nie będę zdawała z historii! Co on wyprawial, wydzwalnial do moich rodziców,zeby mi do rozsadku przemowili, bo historia to przyszlosc!!! Ostatecznie zdawałam maturę z biologii i matmy- wtedy nie była obowiązkowa. Z historii lubię tylko starożytność...
No i może niejeden powie,że wstyd, co za patriotka co nie zna naszej historii..No ale sorry, no nie mam do tego głowy!
I się nie dziwię,że synek by tego nie zrobił sam, bo nasza Julka ma 12 lat, kończy 6 klasę A jak ma usiąść do historii to prawie płacze!!! I jak z każdego innego przedmiotu jestem w stanie jej pomoc, zachęcić Tak no z historii co mam jej powiedzieć?? Do tego mają taką babkę od historii... ostatnio coś mi Julka pokazuje w książce i mowi do mnie "Ciocia, a na te kuta..sy to Ty nie zwracaj uwagi" A ja,że co????? Oczy jak 5 zł... A ona mi pokazuje w ksiazce jakies obrazy barokowe i mowi " no pani nam na lekcji pokazała i nie kazala na te kuta..sy zwracać uwagi" [emoji85][emoji85][emoji85]
Ja jeszcze ogarniam zabory do współczesności. Natomiast tych wszystkich królów za cholerę nie idzie zapamietać.. Zwłaszcza że u nas taki bałagan w tej historii, kurcze mogliby żyć i rządzić jak najdłużej, choćby tak jak Elka z Wielkiej Brytanii .

reklama
Moj lekarz zaakceptował tzn powiedział że się 'nie wtraca' Zadzwoń na infolinię i dopytaj czy Ci wogole zrobią taki wlew jeśli nie jesteś ich pacjentka, powiedz że masz zalecenie immunologa.. W ostateczności jak nikogo nie znajdziesz lekarz w Wawie Ci zrobi najpewniej...
Aduś jak tam dzisiaj?
Dzisiaj mają dzwonić z labu czy jutro. Pytam bo u nas jakoś prawie codziennie dzwonili. Nerwy na maksa....

Do góry