reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Moj lekarz zaakceptował tzn powiedział że się 'nie wtraca' Zadzwoń na infolinię i dopytaj czy Ci wogole zrobią taki wlew jeśli nie jesteś ich pacjentka, powiedz że masz zalecenie immunologa.. W ostateczności jak nikogo nie znajdziesz lekarz w Wawie Ci zrobi najpewniej...
Tak wlasnie zrobie. Jak nie to poszukam jakiegos ginekologa w Gdyni . Dzieki kochana za podpowiedź

Ja też mam te same zalecenia. Na wizycie u Paśnika on sam mówił że może być problem ze zrobieniem wlewu przez niektóre kliniki i dodał chyba że jak sie nie uda wlewu to żeby samemu sobie wstrzyknąć podskórnie bo to jest w strzykawce i mi normalnie podczas pobierania komórek podali właśnie domacicznie ten zastrzyk. Punkcje miałam w marcu no i przez wirusa zamrozili komórki.Teraz mam mieć transfer na cyklu sztucznym ale lekarz w maju mówił że na razie (przez dwa lata;)nie jest zalecane branie tych leków. Miałam dopiero jeden transfer więc w czerwcu spróbuję jeszcze bez leków ale jeśli by się nie udało to chcę zrobić zaraz w licpu z lekami. Już teraz sytuacja się poprawia a gdzie tam do lipca. póżniej znow może byc gorzej więc ja myślę że juz w lipcu będzie w miarę i że to może też być ostatni dzwonek przed ewentualnym wysypem jesiennego wirusa.Napisz do Paśnika i zapytaj czy zamiast wlewu możesz zrobić sama zastrzyk. Ja podchodze w czerwcu,mam 3 mrozaki
Dzieki kochana za podpowiedz. Kurcze masz racje chyba znowu napisze do Pasnika. Kokezanka mi podpowiedział zebym kupila dluga strzykawke i sama sobie zrobila🤔 nawet nie wiem czy to jest wykonalne. Ale nic mam jeszcze troche czasu wiec bede szukać

Dzieki kochana za podpowiedz. Kurcze masz racje chyba znowu napisze do Pasnika. Kokezanka mi podpowiedział zebym kupila dluga strzykawke i sama sobie zrobila🤔 nawet nie wiem czy to jest wykonalne. Ale nic mam jeszcze troche czasu wiec bede szukać
No przy inseminacji i transferach wkładają taki cewnik który pewnie gdzieś jest do kupienia. Przy wlewach chyba jest tak samo. Ale myślę że podskórnie ma podobne działanie. Gdzie tam do lipca. Będzie dobrze;)

reklama
Do góry