reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Jak mi kiedys napisalas ze zarodki dziela sie na te co sie implantuja i na te co nie😁😁 Troche mnie martwi ze tak malo tej luteiny ci dali, moze zadzwon jeszcze do nich jutro i podpytaj czy na pewno.
No i wyjdź czasami z tych krzaków :-)
Dołożę sobie sama podjezykową 3x1 albo 3x2 tak jak kiedyś miałam. I będę czekać na wyniki 5dpt zrobię i 10dpt badania no chyba ze nie wytrzymam i 3dpt:p ale u mnie to wyprawa do kliniki wiec nie wiem czy będę aż tak jeździć. Jeszcze jutro mąż do pracy a ja z synem w domu po relanium będzie ciekawie:-) wyrodna matka roku bajki all day in TV:-)

reklama
A co miałaś nie tak żeby accofil dostać? U mnie accofil zrobił robotę akurat no ale duży tych DS mi brakowało..
U mnie tez wlasnie duzo brakowalo DS, ale twierdzil ze te trzy najwazniejsze mam. A jak dla mnie to ten kir byl troche na pograniczu, taki slaby BX. Ratowal tylko hlac meza bo ma C1-podobno najbardziej ochronny.
P. widzial glownie problem w bardzo wysokich ana(2500-6500) i bardzo wysokiej IL2.Oczywiscie powiedział ze jak sie nie uda to będziemy dalej modyfikowac.

Dziękuję choć u mnie wogole tak optymistyczny scenariusz nie wchodzi w grę.. Za dużo złego ostatnio z tym starania sie dzialo a i sama stymulacja mało nadziei na cokolwiek dawała.. 7 lat temu z 12 dojrzałych miałam 5 zarodkow w 5 tej dobie więc mhhhh...Ale to wszystko loteria!
To obyśmy wygrały w tej loterii :-)

Dołożę sobie sama podjezykową 3x1 albo 3x2 tak jak kiedyś miałam. I będę czekać na wyniki 5dpt zrobię i 10dpt badania no chyba ze nie wytrzymam i 3dpt:p ale u mnie to wyprawa do kliniki wiec nie wiem czy będę aż tak jeździć. Jeszcze jutro mąż do pracy a ja z synem w domu po relanium będzie ciekawie:-) wyrodna matka roku bajki all day in TV:-)
Doloz koniecznie jak masz!
A dali ci relanium? 😁 😁 Mi nie dali... dobre serduszko forumowe mnie podratowalo.
Dziecko przeżyje😁Taki dzien dziecka w maju😉😉

No to nieźle... Tylko że nie przechodzisz immunosupresji a sam steryd to nie jesteś wcale takie obciążenie choć z drugiej strony podchodzi profesjonalnie... A coś więcej Ci odpisał? Kiedy możesz podejść na tych zaleceniach?? Ja w klinice nawet nie informowałam ostatnio jakie leki mi Pasnik zalecił, tylko tyle że immunologicznie Invicta nie mi zalecenien żadnych przygotowywac i tak mój lekarz mi powiedział że 'nie będę się wtracac'
Powiedzial mi ze nie wie. Na ten mowi definitywnie nie. Moge podejść do transferu ale tylko na lekach od niego. Wiesz accofill i tak mam po transferze tylko zalezy mi na tym wlewie domacicznym. Na pewno bez tych lekow nie podejdę do transferu. Tego jestem pewna

@Czarna1985 niuniek zrobsobie shratinf - to dziala podonie jak accofil- zabije te nadprodukowane nk - tylko to sie robi na cykl przd transferem - tak @s.ols3404 pisala ;) dziewczyny wlasnie mialam tele z pasikonikiem :o
Tak tylko ja nie mam jak😭 nie mam jsk dojechać do Polski. Dlatego zrezygnowałam z histero bi nie mam jak. Moge jechsc na maks miesiac

Doloz koniecznie jak masz!
A dali ci relanium? 😁 😁 Mi nie dali... dobre serduszko forumowe mnie podratowalo.
Dziecko przeżyje😁Taki dzien dziecka w maju😉😉
Tak dostałam relanium mam jeszcze z zeszłego roku :-) i teraz wykupiłam jak przepisali tak na wszelki wypadek :p Podjęzykowa tez mam po zeszłorocznym transferze. A synuś to jutro ma dzien dziecka wszystko co chce:-) I duzo kawy ....

Ja dla własnego bezpieczeństwa chciała bym oficjalną kartę konsultacyjna z wydanymi zaleceniami z datą obecną. Uważam że to wystarczająca podstawa do podjęcia leczenia. Zalecenia mogły być wydawane przed pandemia i dlatego nie chcą ich teraz stosować. Ale jeśli immunolog uważa że można i to napisze to dla mnie nie ma problemu.
Ja bym pisała i prosiła o kartę konsultacyjna.
Tak myślę ze napisze meila do Pasnika i zobaczymy co on powie

reklama
Tak dostałam relanium mam jeszcze z zeszłego roku :-) i teraz wykupiłam jak przepisali tak na wszelki wypadek :p Podjęzykowa tez mam po zeszłorocznym transferze. A synuś to jutro ma dzien dziecka wszystko co chce:-) I duzo kawy ....
Bliska mi osoba poradziła zebym narazie weszla w tryb leniwej królewny 😉😉No i jestem, leze i pachnę - maz mowi ze az w pracy czuję 😂😂

Do góry