W sumie pokazalsm lekarzowi hormony amh.Mialam robiony wymaz czystosci pochwy i wsio.Przed inseminacja wiecej bylo.Dzieki za odpowiedź
A Wy tu już pewnie wszystkie po drożności. Powiedzcie mi, słyszałam że trzeba jakieś badania zrobic w cyklu poprzedzającym cykl gdzie będzie się robić drożność. Napiszecie mi jakie i kiedy? Bo nie wiem na kiedy umówić się do gina żeby mnie dobrze zbadał i wyznaczył termin na ta drożność.
reklama
To ja chyba pójdę za twoim przykładem :-) oczywiście takie były zalecenia lekarza :-)Bliska mi osoba poradziła zebym narazie weszla w tryb leniwej królewny No i jestem, leze i pachnę - maz mowi ze az w pracy czuję
@bazylia128 kuwa!!! Dawaj bo padnę tutaj j naleśniki mi się palą
To raczej przed inseminacja.Droznosc to jest jedno z podstawoeych badan kwalifikujace Ciebie do dalszego etapu leczeniaO Jezu sporo. A to ma znaczenie kiedy? Czy od razu po @ czy mogę dopiero po owu.
KiedyPytam
Fanka BB :)
Czyli te wszystkie badania krwi nie?To raczej przed inseminacja.Droznosc to jest jedno z podstawoeych badan kwalifikujace Ciebie do dalszego etapu leczenia
Dziewczyny co to jest ten wlew domaciczny?Tak Ci raczej nie zrobią, tym bardziej jak nie jesteś ich pacjentka.. W Warszawie Ci pewnie dr Litman...cz może zrobić..400pln plus swój accofil..
Czarna1985
Dziekuje kochane za wsparcie i pomoc. Jestescie niesamowite ❤
Postanowiliśmy ze napisze meila do Pasnika . Przedstawie mu cala sytuacje zobaczymy co on powie, wtedy postanowimy co dalej.
Postanowiliśmy ze napisze meila do Pasnika . Przedstawie mu cala sytuacje zobaczymy co on powie, wtedy postanowimy co dalej.
Ja jsk poszlam na pierwsza wizyte mialam zrobione podstawowe badania hotmonow i amh tak zeby lwkarz mial jakies pojecie o moim organizmie.No cytologie i usg narzadow tez mialam.Na tej pierwszej wizycie zrobil ze mna wyeiad i skierowal na droznosc kazal tylko czystosc pichwy zrobic i z tym poszlam do szpitala-tylko z tym badaniem.Po zrobieniu droznosci lekarz pokierowal mnie dalej.Czyli te wszystkie badania krwi nie?
@bazylia128 co ty na kawę do Paśniora pojechałaś czy co?
Dawaj, gadaj co ci powiedział?
Dawaj, gadaj co ci powiedział?
reklama
Netiaskitchen
Na mój gust na samych lekach by Ci tak nie skoczył Trzymam mocno Niech to będzie TEN transfer!!!A to dzisiaj mialas transfer i nic sie nie chwalisz ??
Estrofemu to mam akurat 2x1 tabl.
A luteiny mi teraz dowalil 3x2 dopochwowo i 3x4 podjezykow i pewnie tez dlatwgo taki wysoki. Chociaz ostatnio byl o polowe niższy
Podziel się: