reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Wiola :-) witaj! trzymam kciuki za jutrzejszą betę! &&&&&

Madzialenak :-) jak czas szybko leci! Twój maluszek już taki duży :-) i nie martw się, bo wszystko będzie dobrze :-)

reklama
Dziewczynki, ja do sikańców zawsze podchodziłam, że jeśli będą II to się ucieszę, jeśli I tzn. że kłamie. Niestety jak narazie trafiałam tylkona kłamczuchy, ale mam nadzieję, że wkrótce się to zmieni.;-)

DOBRANOC!!! Kolorowych snów, bez rzadnych wspomnianych kilka stronwcześniej koszmarów!!!

Hej,
wlasnie wrocilam z pracy prosto na forum a tu tle wysokich bet!!! Gratulacje dziewczyny, wkrotce bedziemy tylko pisac o datach porodu.

Gotadora-trzymnam kciuki za dzisiejszy transfer, zebyscie na dzialce mieli przydomowe przedszkole. Co do mojej pracy juz nie jest tak zimno, ogolnie to ja tez jestem taki straszny zmarzlak. Pracuje w biurze ale ono ma kontakt z magazynem, i ogólnie jak przymrozi zima to na magazynie jest zimno. Wystarczy,ze ktos przyjdzie po faktury lub po cos do biura zostawi drzwi otwarte i przeciag gotowy. Ja jednak kaloryfer przy tylku trzymam i sie dogrzewam :).

Pingwinek- nie wiem ja z tym zmeczeniem, bno ja juz zaczynam 5 miesiac a tu nadal nic lepiej. Moze wysypiam sie na zapas, zeby miec sile do nocnych pobudek :).Ciesze sie ze wszysko ok na usg, a z progersteronem i wdeciami mam takie same problemy. On tez jest winnien zmeczenia,

Tequila- wszyskiego dobrego, spelnienia tego wyczekanego marzenia.

Sham- powtorz wyniki, trzymam kciuki zeby nastepny wynik byl pozytywny.Moze to pozna implantacja, nie odstawiaj jeszcze lekow. Mam nadzieje, ze bedzie ok!

Madzielenek- na pewno wszysko ok!Musisz zaufac lekarzowi, jesli mowi, ze wynik w normie to na pewno tak jest.

Dziewczyny trzymma kciuki za wszystkie, mam nadzieje ze ten rok okaze sie szczeliwy dla nas i kazda z nas bedzie sie cieszyc z bycia Mama.A ja nadal bede zza monitora trzymac kciuki i wysylac ciazowe fluidy.

Dzien dobry moje kochane,

jest piekne, zimowe slonce za moim oknem, ja czuje sie dobrze, tylko glodna po wczorajszej pustce zoladkowej.
ide do pracy i choc przeczytalam wszystkie wieczorne Wasze wpisy to nie zdaze juz odpisac, ale witam wszysktie nowe dziewczynki i trzymam kciuki za wszystkie na kazdym etapie.

zycze Wam milego dnia i zaraz zmykam bo przede mna straasznie dlugi dzien i obawiam sie ze tak zapracowany, ze zajrze tu dopiero po 22.
ale bedziemy z malentasamo o Was cieplo mysleli/myslaly...
pa

Dzien dobry Kobietki :-)

Tequila, trzymam kciuki za transfer &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Benle, kazdy dzien zbliza Cie do tego momentu, gdy przymiesz pod serduszko Twoje mrozaczki. ZObaczysz,ze to dlugie czekanie bedzei Ci wynagrodzone. Przykladem jest tego chociazby nasza Miliaa :-):tak:

MILEGO DNIA Dziewuszki !!!!!

Witajcie sham powrocila :) życzę wszystkim udnego dnia, pięknych bet 0udanych transferów i porywów serca... :) zabieram sie za sprzatanie bo dom wymaga mojego zaangażowania !!
jak tylko nadrobie zaległości w domu obiecuje :) odnieść się do każdego waszego postu :D

tequila pamietam o twoich urodzinach wczorajszych ale nie mialam glowy i sily na zyczenia prosto z serca :) ale dzisiaj zycze tego co najpiekniejsze... najwazniejsze.. i pieknych uczuć bo dzisiaj bedziesz mama :)
agapl jak sie czujesz?? powiedz jak sypiasz :)
a potem już kazdemu z osobna pogratuluje pieknych bet :)ale strasznie ich duzo pozytywnych bylo buzia

Sham, dziekuje, sypiam dobrze.
Wczoraj wieczorem mialam taki dziwny bol promieniujacy od jajnikow do kosci biodrowej , tak jakby mi ktos jeszcze raz nakluwal jajniki.:szok: Dzis poki co nic mnie nie boli.
Sham, nie zapomnij jutro powtorzyc bete, tylko w innym labo.

Witam i miłego dnia Wszystkim życzę :)

Domat - super wynik betki:-). Kciuki za wzrost &&&&&&&&&&

Sham - przytulam Cię kochana, ale tak jak dziewczyny piszą sprawdziłabym jeszcze raz betkę. Nie odstawiaj na razie leków.

Doruś - ekstra betka. Gratulacje :-)

Gotadora - ale miałaś przygody po drodze. Ale najważniejsze, że już jesteś w ciąży :tak:

A ja ostatnie trzy dni mam podwyższoną temperaturę - nawet 37 i 4. A nie jestem chora ani przeziębiona. Czy któraś z Was orientuje się czy Lutenyl tak może działać?

reklama
Wczoraj wysypało mi się forum i nie mogłam Was przeczytać. Ale nadrobiłam już zaległości.
Życzę Wam miłego dnia.

734744_470279883037478_39407931_n.jpg

Do góry