reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

hej kobiety, mamusie, "za chwilę mamusie" i "za dłuższą chwilę mamusie" :tak:
witam na L4, które właśnie przedłużyłam do piątku.ale na angielski, to dziś już pójdę, nie nie byłam 2 razy....
Dostałąm skierowanie od ginki na kolejną betę, w czwartek, więc wyniki będę miała na piątek, na wizytę w klinice.Ginka mnie zbadała i stwierdziła,ze ładnie to wygląda, wiec na razie tego się trzymam.Chciałabym mieć już z 600 tej betki w piątek!!!Poproszę kciukasy na wynos:-)

A tak wogóle, nie wiem jak wy, ale ja prawie nie sypiam ostatnio.A jak sypiam, to się budzę często, a o 7 to zawsze, bo muszę lutka i dupka wziąć.A w południe też nie mogę zasnąć.I mam jadłowstręt, nic mi nie smakuje i na nic nie mam ochoty.Więc objawów-zero.Może mi się pojawią, jak beta konkretnie wzrośnie?

Martka273
- jak to zero objawów? A właśnie nie sypianie? A jadłowstręt? To niby nie objawy? To ja już nie wiem jakie chciałabyś mieć. Ciesz się, że nie masz ich za wiele. Ja przy swoim pierwszym razie spałam ciągle jak suseł i mnie mdliło na wszystko. Masakra to była. Chociaż dla maluszka przeżyłabym taką masakrę zaś.

Ostatnia edycja:
reklama
Madzialenak,gotadora,goga dziekuje!
Agapl transfer bez najmniejszych komplikacji,prawie nie bolalo tylko raz troche ukulo ale czego sie nie robi dla maluszkow;)
Mam w sobie dwa dzidziusie a dwa na zimowisku
Najlepsze jest to ze nastepne dwa sie podzielily i po obserwacji dolacza do rodzendtwa leniwe te moje maluchy;)
Odpoczywamy teraz w lozeczku
A moja lekarka powiedziala ze pacjenkom bedzie mowic o plasterkach a nawet dawac gratis bo nie slyszala o nich ale super pomysl ;)
Dziewczyny uda sie prawda?????

Dziewczyny mam już wyniki progesteronu 36,61 ng/ml

TeQuila jak tam Mamusiu? :-) Super, ze maluszki już z Tobą :-)

Witajcie kochane :-)

Ależ strasznie dużo dobrych wieści na forum :szok:. Dobra passa trwa i niech już tak zostanie :tak:
Wszystkim serdecznie gratuluje!!!!

TeQuila a Ty teraz sobie wypoczywaj z maleństwami :-)
Sham posłuchaj dziewczyn, one na prawdę wiedzą co mówią
Wanda cieszę się, że już znacznie lepiej się czujesz :) Duuuużo zdrówka!!!!

Wracam dalej do pracy a wszystkim życzę pięknego popołudnia

tequila - oczywiście, ze się uda! Już się udało!!! Teraz za betkę trzymam kciuki &&&&&&&&

martka - ja mam takie same objawy jak Ty i wczoraj już betka była :) Zaciskam &&&&&&&&&

anna mam te same normy co TY :-) więc się ucieszyłam, ale...
No właśnie, ale jak zaczęłam czytać net, to widzę, ze dziewczyny miały blisko 100 w 8 lub 10 dpt. Fakt dziś mój 6dpt.

Oskaa - masz bardzo ładny wynik progesteronu. Naprawdę. Super wieści. W zasadzie moim zdaniem u Ciebie już teraz betka wyszłaby pozytywna:-). Leki, lekami, ale progesteron przeważnie rośnie najbardziej w ciąży.

reklama
Do góry