reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Madzialenak, ja sie niz znam ale wg tego co pisaas, to Twoj lekarz jest bardzo kompetentny. Nalezy wierzyc w jego doswiadczenie :tak::-)
Poza Ty bardzo sie ciesze,ze widziaals Twoje malenstwo w calej okazalosci. Ja jeszcze sobie tylko wszystko wyobrazam ale mam nadzieje,ze i mnie keidys bedzie dane zobaczyc osobiscie taki uroczy obraz.

Gotadora, cudnie!!!!! Dwa, sliczne bobaski juz zabrane do domu. :-) Odpoczywaj i dbaj o siebie i maluchy.:tak: Zaplanowalas odpoczynek??? Mezus wyjezdza, ktos bedzie o Ciebie dbal w tym czasie?

reklama
Dziewczyny mi dzisiaj internet szwankuje, co chwila przerywa i się denerwuję w związku z czym jutro przeczytam wszystko co naprodukowałyście. Gratuluję wszystkim dziewuszkom wysokich bet. Jutro napiszę do Was imiennie.

Zapomniałam Wam napisać, że dziś znów miałam sen, tym razem robiłam test z moczu i widziałam dwie grube krechy i coś mnie podkusiło i ten test zrobiłam pół godz temu. Jaka ze mnie ...........:angry: jeszcze sobie wmówiłam że widzę cień cienia. Oj zeświruję.

Witajcie kobietki :)

Jestem po wizycie i niezłośliwy się kurczy. Miesiączki dalej nie mam :no:a to oznacza, że czeka mnie jeszcze długa droga do przytulenia naszych nienarodzonych. Trzymam za Was wszystkie kciuki. Walczę dalej

serduchem z Wami:-)

Gotadora witaj Mamusiu :-) Fajnie, ze już masz dwa bąbelki w brzuszku. I jeszcze całą gromadkę w obserwacji ;-) Odpoczywaj teraz. No i gratuluję działeczki :-)

Sony...to moze nie cien cienia? tylko delikatna kreseczka...ja tez taka mialam na poczatku...maz nie wierzyl ze taki test moze zwiastowac ciaze

reklama
Hej Kobietki, tyle ostatnio piszecie ze ciezko mi nadrobic czytanie a co dopiero cos napisac - ale serduszkiem jestem z Wami i przezywam kazde testowanie, punkcje i transfery... teraz biore sie za nadrabianie zaleglosci.

Agapl bardzo sie ciesze ze masz jednego 5- dniowego mrozaczka:-) I tak jak piszesz skoro temu jednemu slabszemu udalo sie przetrwac to te w twoim brzyszku napewno dadza sobie rade:)

Anna gratuluje tych dwoch pieknych krech na tescie - ja jeszcze nigdy ich u siebie nie widzialam ale mam nadzieje ze niedlugo nadejdzie ten piekny dzien:) Betka tez super - no to czekamy na usg:)

Kinga_1 - no koszmary to nasza specjalnosc zwlaszcza w tym czasie przed - ja tez juz o tym mysle i nie moge spac ale jeszcze troszke i bedzie po wszystkim oby w pozytywnym znaczeniu:tak: Fanie ze udalo ci sie zalatwic ta akupunkture - sama chetnie bym skorzystala...

Oskaa sny erotyczne wiesz czego sa oznaka... i nie mowie tu o braku seksu;-) Fajnie ze masz jeszcze 4 mrozaczki i 4 oocyty - bedzie rodzenstwo dla twoich lauszkow:)

Wanda kurcze skad to sie przyplatalo znowu - mam nadzieje ze szybko przejdzie i maluszki beda mogly odetchnac

Mimiko - odpoczywaj i sie nie zamartwiaj - wszystko bedzie dobrze, jeszcze kilka dni i zobaczysz maluszki na usg:-)

Milagros - 15 jajeczek woww super wynik - oby sie teraz dzielnie dzielily i rozwijaly

Martka273 - beta rosnie to najwazniejsze , masz nizsza niz u Anny ale widocznie maluszki pozniej sie zagniezdzily - no to tak jak u Anny czekamy na usg:)

Goga324 - jejciu gratulacje - ale dzisiaj niesamowity dzien az normalnie plakac sie chce ze szczescia

TeQuila - widzisz maluszki sie dobrze rozwijaja i oby tak dalej - jutro sie okaze czy mamusia jest gotowa ale mysle ze tak skoro dobrze sie czujesz - takze ja juz trzymam kciuki za udany transferek:) A ty masz urodzinki tak?? - no to z calego serca ci zycze - dwoch pieknych rozowych malutkich rozkosznych cudownych dzieciaczkow za 9 miesiecy:-D

Domat - he he wyglada mi to na pierwsze zachcianki z tym jedzeniem:) Oby tak wlasnie bylo - ha ha teraz doczytal ze zrobilas betke - suuuperrrr gratulacje:)

Dorus83 - nie moge uwierzuc kolejna pozytywna betka - gratulacje - az zaluje ze ja nie moge z wami testowac:-D:-D

Teraz doczytalam Sham - przykro mi bardzo....:-(

Pingwinek - takie usg to napewno niesamowite przezycie - bardzo sie ciesze ze jest maluszek - chociaz ja twierdze ze przy nastepnym drugi sie jeszcze ujawni:-D oby teraz wszystko szlo gladko no i zdrowych 8 miesiecy:)

Madzialenak - kochana bylas na usg widzialas silnego maluszka lekarz mowil ze wszystko w porzadku a ty znowu sie martwisz - bo dostaniesz po tylku!!! Pamietaj ze maluszek wszystko odczuwa i napewno chce miec szczesliwa mamusie:-) Takze odganiamy zmartwienia i cieszymy sie bijacym serduszkiem:)

Sonysony - tak duzo emocji nas to wszystko kosztuje - pomysl ze juz blizej niz dalej - do czwartku juz bliziutko a pozniej wielka radosc:)

Gotadora - no nareszcie w domku mamuska co?? widze ze nie obylo sie bez przygod po drodze :) Fajnie ze babelki juz masz u siebie - oby zostaly na kolejne 9 miesiecy. No i gratuluje juz 2 mrozaczkow i widac ze beda kolejne

Benle witaj - o ty to sie naczekasz na te twoje mrozaczki - ale najwazniejsze ze ten niezlosliwy sie kurczy, wiem ze ci ciezko ale pomysl ze jestes coraz blizej celu, zycze ci aby z dnia na dzien bylo coraz lepiej i juz wkrotce maluszek bym z toba

Lawendowy, Kwiatuszeq, Hola, Molla za was tez dziewczyny sie modle abyscie szybko mogly dolaczyc do testujacych:)

Uff dotarlam do konca - jaaacie ale wy produkujecie - przepraszam ze nie pisze codziennie ale jak chodze na nocki to ciezko mi sie zebrac... przepraszam tez jesli pominelam kogos...

U mnie dni niby szybko leca ale jak sie na cos czeka to wydaje sie wiecznoscia - ja obecnie jestem w 5 dniu brania tabletek i zastrzykow przed crio - do 15 stego mi zejdzie pozniej usg i zobaczymy co dalej....

Do góry