Hej Kobietki, tyle ostatnio piszecie ze ciezko mi nadrobic czytanie a co dopiero cos napisac - ale serduszkiem jestem z Wami i przezywam kazde testowanie, punkcje i transfery... teraz biore sie za nadrabianie zaleglosci.
Agapl bardzo sie ciesze ze masz jednego 5- dniowego mrozaczka:-) I tak jak piszesz skoro temu jednemu slabszemu udalo sie przetrwac to te w twoim brzyszku napewno dadza sobie rade
Anna gratuluje tych dwoch pieknych krech na tescie - ja jeszcze nigdy ich u siebie nie widzialam ale mam nadzieje ze niedlugo nadejdzie ten piekny dzien
Betka tez super - no to czekamy na usg
Kinga_1 - no koszmary to nasza specjalnosc zwlaszcza w tym czasie przed - ja tez juz o tym mysle i nie moge spac ale jeszcze troszke i bedzie po wszystkim oby w pozytywnym znaczeniu
Fanie ze udalo ci sie zalatwic ta akupunkture - sama chetnie bym skorzystala...
Oskaa sny erotyczne wiesz czego sa oznaka... i nie mowie tu o braku seksu;-) Fajnie ze masz jeszcze 4 mrozaczki i 4 oocyty - bedzie rodzenstwo dla twoich lauszkow
Wanda kurcze skad to sie przyplatalo znowu - mam nadzieje ze szybko przejdzie i maluszki beda mogly odetchnac
Mimiko - odpoczywaj i sie nie zamartwiaj - wszystko bedzie dobrze, jeszcze kilka dni i zobaczysz maluszki na usg:-)
Milagros - 15 jajeczek woww super wynik - oby sie teraz dzielnie dzielily i rozwijaly
Martka273 - beta rosnie to najwazniejsze , masz nizsza niz u Anny ale widocznie maluszki pozniej sie zagniezdzily - no to tak jak u Anny czekamy na usg
Goga324 - jejciu gratulacje - ale dzisiaj niesamowity dzien az normalnie plakac sie chce ze szczescia
TeQuila - widzisz maluszki sie dobrze rozwijaja i oby tak dalej - jutro sie okaze czy mamusia jest gotowa ale mysle ze tak skoro dobrze sie czujesz - takze ja juz trzymam kciuki za udany transferek
A ty masz urodzinki tak?? - no to z calego serca ci zycze - dwoch pieknych rozowych malutkich rozkosznych cudownych dzieciaczkow za 9 miesiecy
Domat - he he wyglada mi to na pierwsze zachcianki z tym jedzeniem
Oby tak wlasnie bylo - ha ha teraz doczytal ze zrobilas betke - suuuperrrr gratulacje
Dorus83 - nie moge uwierzuc kolejna pozytywna betka - gratulacje - az zaluje ze ja nie moge z wami testowac
Teraz doczytalam
Sham - przykro mi bardzo....:-(
Pingwinek - takie usg to napewno niesamowite przezycie - bardzo sie ciesze ze jest maluszek - chociaz ja twierdze ze przy nastepnym drugi sie jeszcze ujawni
oby teraz wszystko szlo gladko no i zdrowych 8 miesiecy
Madzialenak - kochana bylas na usg widzialas silnego maluszka lekarz mowil ze wszystko w porzadku a ty znowu sie martwisz - bo dostaniesz po tylku!!! Pamietaj ze maluszek wszystko odczuwa i napewno chce miec szczesliwa mamusie:-) Takze odganiamy zmartwienia i cieszymy sie bijacym serduszkiem
Sonysony - tak duzo emocji nas to wszystko kosztuje - pomysl ze juz blizej niz dalej - do czwartku juz bliziutko a pozniej wielka radosc
Gotadora - no nareszcie w domku mamuska co?? widze ze nie obylo sie bez przygod po drodze
Fajnie ze babelki juz masz u siebie - oby zostaly na kolejne 9 miesiecy. No i gratuluje juz 2 mrozaczkow i widac ze beda kolejne
Benle witaj - o ty to sie naczekasz na te twoje mrozaczki - ale najwazniejsze ze ten niezlosliwy sie kurczy, wiem ze ci ciezko ale pomysl ze jestes coraz blizej celu, zycze ci aby z dnia na dzien bylo coraz lepiej i juz wkrotce maluszek bym z toba
Lawendowy, Kwiatuszeq, Hola, Molla za was tez dziewczyny sie modle abyscie szybko mogly dolaczyc do testujacych
Uff dotarlam do konca - jaaacie ale wy produkujecie - przepraszam ze nie pisze codziennie ale jak chodze na nocki to ciezko mi sie zebrac... przepraszam tez jesli pominelam kogos...
U mnie dni niby szybko leca ale jak sie na cos czeka to wydaje sie wiecznoscia - ja obecnie jestem w 5 dniu brania tabletek i zastrzykow przed crio - do 15 stego mi zejdzie pozniej usg i zobaczymy co dalej....