reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

I jak tam Kochane? U nas piękna słoneczna niedziela się zapowiada😊właśnie jemy śniadanko, jajecznica z boczniakami na masełku 😋Potem jedziemy do moich rodziców, a wcześniej na mega lody😊Życzę Wam super miłego dnia 😘😘😘

Załączniki

• IMG_20200517_092912.jpg
    IMG_20200517_092912.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 63
reklama
Niech się komuś przyda, ja jestem prawie pewna że tam nic nie wyhoduja, więc nic z nim nie zrobię a to drogi lek więc po co ma leżeć..
Jezu, a już myślałam że do ciebie dzwonili z kliniki że złymi wiadomościami 😱.
Spokojnie, nie myśl o najgorszym scenariuszu ❤️. Może nie będzie tak źle i nawet mi tu nie wmawiaj że jesteś stara czy coś

I jak tam Kochane? U nas piękna słoneczna niedziela się zapowiada😊właśnie jemy śniadanko, jajecznica z boczniakami na masełku 😋Potem jedziemy do moich rodziców, a wcześniej na mega lody😊Życzę Wam super miłego dnia 😘😘😘
No to teraz mnie zabilaś 😱😍😍. Necia, ja mam prośbę, wiesz niedługo zmieniasz mieszkanie na większe, to może by się znalazło tam dla mnie miejsce🙏. Będziesz mi gotowała 🙏.
Aż mi ślinka leci 😍. Nigdy nie jadłam boczniaków a słyszałam że pyszne.
Weź tam jeszcze przy okazji strzel w dupę @Aduś16

Jezu, a już myślałam że do ciebie dzwonili z kliniki że złymi wiadomościami 😱.
Spokojnie, nie myśl o najgorszym scenariuszu ❤. Może nie będzie tak źle i nawet mi tu nie wmawiaj że jesteś stara czy coś
Ej stara to się jeszcze nie czuje haha! Nie dzwonili bo jest niedziela, ale jak któraś potrzebuje to serio piszcie.. przestałam w cuda wierzyć :laugh2:

Mi dzisiaj glowa peka a jutro do pracy - musze to wybiegac ;) Rozmawialam wczoraj z Łukaszem ze do mnie przyjedziecie i on chce kupic takiego duzego elektronicznego grilla ;) No szykujcie sie do centralnej pl - pliiiissss @motylek24 tak bym chciala zebys tez przyjechala ;) Trzeba ustalic date i juz ;)

O wow az mi slinka cieknie 😉
Ja sie zabieram za wielkie porzadki. Wiem ze jest niedziela ale mąż w pracy wiec mam czas zeby nadrobic troche zaległości w domu😉
Miłego dnia kochana 😘😘😘

Niech się komuś przyda, ja jestem prawie pewna że tam nic nie wyhoduja, więc nic z nim nie zrobię a to drogi lek więc po co ma leżeć..
Basiulka widzie ze chcesz wpierdziel ode mnie😡 czekaj kochana tylko sie spotkamy. Jezeli nie dzwonią tzn ze jest wszystko ok. Proszę bądź dobrej mysli😘

Ej stara to się jeszcze nie czuje haha! Nie dzwonili bo jest niedziela, ale jak któraś potrzebuje to serio piszcie.. przestałam w cuda wierzyć :laugh2:
Ty tu nic zawczasu nie rozdawaj, czekamy na piękne zarodeczki i takie mają być ✊✊✊.
Ja też w cuda niee wierzę, znasz mnie już trochę, ale takiego braku wiary to nawet u mnie nie ma 😱. Głowa do góry kochanie ❤️

reklama
Jemy na sniadanko rosolek i ogladamy psi patrol :baffled: Izi nawet zainetersowany ;) Jutro ide pierwszy raz od dwoch miesiecy do normalnej biurowej pracy -podobno wszycy wracaja i musze dzisiaj upiec jakies ciasto - tylko nie wiem czy nie kupic bo mi sie nie chce piec ;)
łoooo jezusie Łukasz mowi ze dzisiaj u nas nigdzie nie kupie i musze cos zrobic- fredka przydalabys sie na cos ;) Łukasz mowi ze zalatwi od Zochy rabarbar - ale mi sie nie chce. Dzisiaj malam w planach wanne i nadrabianie innych rzeczy - ale zrobie takie kruche z rabarbaremm i kruszonka - ALE MI SIE NIE CHE ;(

Do góry