Nie mam a strasznie mi się te właśnie podobają bo wyglądają jak stare dzbany ale mąż mi zrobił zbiornik na deszczówkę w ziemi ( taki na 1000 litrów) bo ja się darlam, ze trzeba oszczędzać wodę a tyle jej marnujemy i mam tylko musimy jeszcze dokupić pompkę żebym sobie mogła z baniaczka ciągnąćkurcze juz tego wypatruje na www @Natsnats a ty to masz?
reklama
I co tam fajnego porobiłaś? Robótki ręczne?. No od razu o tym sobie pomyślałamZawsze mam tak ze jak @fredka84 idzie spac to ja tez zmykam, spac mi sie nie chce ale moze porobie jeszcze cos fajnego dobranocki kochane
Szczerze, to wolałabym mieć taki wielki 1000l wkopany w ziemię jak Ty, bo większy . Wokół domu nie ma gdzie wkopać ale jeszcze mamy spory garaż to tam coś myślimy.Nie mam a strasznie mi się te właśnie podobają bo wyglądają jak stare dzbany ale mąż mi zrobił zbiornik na deszczówkę w ziemi ( taki na 1000 litrów) bo ja się darlam, ze trzeba oszczędzać wodę a tyle jej marnujemy i mam tylko musimy jeszcze dokupić pompkę żebym sobie mogła z baniaczka ciągnąć
A mamy taki właśnie wielki zbiornik. W tamtym roku się bardzo przydał bo jak był zakaz tego podlewania to jechaliśmy z nim nad jezioro i napelnialismy wodą.
A ten mój WAZON to jest jednak delikatny, jego na przyczepkę strach by było wciągać
@bazylia128 już naje..banajezusie pizse do mnie i atak dziekuje
bazylia128
Fanka BB :)
jejku napisala do mnie wczoraj dziewczyna.kobieta rozpaczliwego posta leczy sie tez w gamecie Wolalabym zeby pisala publicznie bo ja raczej nie poyrafie pomoc...@bazylia128 już naje..bana
Jak to go nie zużyjesz?Dziewczyny zostało mi 4 opakowania Lutinusa, ja go już pewnie nie zuzyje więc jak którejś bardzo potrzeba to piszcie na priv. Póki jestem w Polsce mogę wysłać
bazylia128
Jemy na sniadanko rosolek i ogladamy psi patrol Izi nawet zainetersowany Jutro ide pierwszy raz od dwoch miesiecy do normalnej biurowej pracy -podobno wszycy wracaja i musze dzisiaj upiec jakies ciasto - tylko nie wiem czy nie kupic bo mi sie nie chce piec
reklama
Aduś16
Niech się komuś przyda, ja jestem prawie pewna że tam nic nie wyhoduja, więc nic z nim nie zrobię a to drogi lek więc po co ma leżeć..Jak to go nie zużyjesz?
Podziel się: